Bartın'da okullar tatil: Edildi mi? Kaç gün?

Bartın'da okullar tatil: Edildi mi? Kaç gün? İşte tüm detaylar...

Bartın'da okullar tatil: Edildi mi? Kaç gün?

Bartın'da yaşanan olumsuz hava koşulları ve Meteoroloji'nin yaptığı aşırı yağış uyarıları sonrası veliler ve öğrenciler "Bartın'da yarın okullar tatil mi?" sorusunun cevabını merak ediyor. Bartın Valiliği, 1 Ekim 2024 Salı günü için okulların tatil edilip edilmeyeceğine dair önemli bir açıklama yaptı.

Bartın'da okullar yarın tatil mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Batı Karadeniz bölgesindeki yoğun yağış uyarısının ardından Bartın Valiliği, eğitim öğretime ara verilip verilmeyeceğine dair bir toplantı düzenledi. Yapılan açıklamaya göre, Bartın genelindeki tüm okullarda 1 gün süreyle eğitime ara verildi.

Bartın'da okullar tatil mi edildi?

Bartın Valiliği'nden gelen açıklamada, il genelindeki tüm resmi ve özel okulların 1 Ekim Salı günü tatil edildiği belirtildi. Ayrıca, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı duyuruldu.

Bartın'da Okulların Tatil Edilmesinin Nedeni Ne?

Bartın'da Meteoroloji’nin sarı kodlu uyarısının ardından, sağanak yağışların sel ve su baskınlarına yol açabileceği belirtildi. Bu nedenle öğrencilerin ve vatandaşların güvenliği için okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verildiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler