Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde İlk Maçını Ne Zaman? Nerede ve Kimle Oynayacak?

"Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde İlk Maçını Ne Zaman? Nerede ve Kimle Oynayacak?" soruları araştırılıyor işte Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçının detayları...

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde İlk Maçını Ne Zaman? Nerede ve Kimle Oynayacak?

UEFA Avrupa Ligi 2024-2025 sezonu başlıyor ve Beşiktaş, bu sezon Avrupa'da başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor. Siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasındaki ilk maçını oynayacağı tarih ve rakibi merak ediliyor. İşte, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçının detayları...

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde İlk Maçını Ne Zaman Oynayacak?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasındaki ilk maçını 25-26 Eylül 2024 tarihlerinde oynayacak. Siyah-beyazlılar bu karşılaşma ile Avrupa macerasına start verecek.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi İlk Maçı Nerede Oynanacak?

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçının nerede oynanacağı da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Beşiktaş, ilk maçını deplasmanda Ajax'a karşı Hollanda'da oynayacak. Bu kritik maç, Beşiktaş'ın Avrupa'daki yolculuğu için büyük önem taşıyor.

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde İlk Maçını Hangi Takımla Oynayacak?

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk rakibi Ajax olacak. Ajax ile oynanacak olan bu ilk maç, Beşiktaş'ın grup aşamasındaki performansı için belirleyici bir öneme sahip olacak. Siyah-beyazlılar, bu maçtan alacakları olumlu bir sonuçla grup aşamasında avantaj elde etmek istiyor.

UEFA Avrupa Ligi Maç Takvimi

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi grup aşamasındaki maç programı şu şekilde:

  1. Hafta: 25-26 Eylül 2024 (Ajax - Beşiktaş)
  2. Hafta: 3 Ekim 2024
  3. Hafta: 24 Ekim 2024
  4. Hafta: 7 Kasım 2024
  5. Hafta: 28 Kasım 2024
  6. Hafta: 12 Aralık 2024
  7. Hafta: 23 Ocak 2025
  8. Hafta: 30 Ocak 2025

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmak için mücadele edecek ve puan sıralamasında ilk 8'e girmeye çalışacak. İlk 8'e giremeyen takımlar ise 9-24. sırada tamamlayarak play-off turuna katılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler