Beste Kaynakçı Kimdir? Nereli, kaç yaşında? Evli mi?

Beste Kaynakçı'nın kim olduğu araştırılıyor. Detaylar haberimizde.

Beste Kaynakçı Kimdir? Nereli, kaç yaşında? Evli mi?

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda gösterdiği başarılarla adından söz ettiren Beste Kaynakçı'ın kim olduğu merak konusu.

Beste Kaynakçı Kimdir?

Beste Kaynakçı, 30 Nisan 1994 tarihinde İzmir'in Konak ilçesinde doğmuş bir Türk yelken yarışçısıdır. Yelken sporuna 2007 yılında başladı ve o zamandan bu yana milli takımda birçok başarıya imza attı. 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil etme hakkı kazanan Kaynakçı, bu başarıya giden yolda Balkan Şampiyonluğu, Avrupa Gençlik Oyunları üçüncülüğü, Dünya Gençler Şampiyonası beşinciliği ve Dünya Kupası sekizinciliği gibi dereceler elde etti.

Kaynakçı, spor kariyerine 8 yaşında voleybol ile başlamış, ardından 11 yaşında yelken sporuna yönelmiştir. Eğitim hayatında da başarılı olan Kaynakçı, 2017 yılında Yeditepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olmuş, Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Sporcu beslenmesi alanında çalışmalar yapan Kaynakçı, Uluslararası Egzersiz ve Spor Psikolojisi Kongresi ile Fitness ve Egzersiz Beslenmesi Kongreleri'ne katılarak sertifika programlarını tamamlamıştır.

Beste Kaynakçı, yelken sporunu "bir tutku" olarak nitelendirirken, Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil edecek olmaktan dolayı büyük gurur duyduğunu ifade etti. Tokyo 2021 Olimpiyatları için hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Kaynakçı, başarılarını daha da ileri taşımayı hedefliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler