Çanakkale İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt kimdir? Nereli, nerelerde görev yaptı? Biyografisi

Çanakkale İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt'un öz geçmişi araştırılıyor. Detaylar haberimizde.

Çanakkale İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt kimdir? Nereli, nerelerde görev yaptı? Biyografisi

Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt Çanakkale İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

Kenan Kurt'un öz geçmişi araştırma konusu oldu. İşte Çanakkale İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt'a dair bilgiler...

Çanakkale İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt kimdir? Nereli, kaç yaşında? Nerelerde görev yaptı?

1972 yılında Sivas'ın Zara ilçesinde doğan Kurt, ilk, orta ve lise eğitimini Zara'da tamamladı. 1991 yılında Polis Akademisi'ne katıldı ve 1995 yılında mezun olarak Komiser Yardımcısı olarak görevine başladı.

Kurt, kariyerine Yalova'da başladı ve burada 4 yıl görev yaptıktan sonra, 3 yıl Artvin Hopa'da çalıştı. Ardından, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nda 5 yıl, İstanbul'da ise çeşitli rütbelerde toplamda 12 yıl görev yaptı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde, 3 yıl Beyoğlu, 2 yıl Kağıthane ve 1 yıl Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüklerinde çeşitli rütbelerde çalıştı. Ayrıca, 1 yıl Tuzla, 4 yıl Kadıköy ve 2 yıl Sancaktepe İlçelerinde İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yaptı.

2018 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi eden Kurt, Polis Başmüfettişi olarak görev yaptı. 07 Temmuz 2021 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Erzincan İl Emniyet Müdürü olarak atandı ve 13 Temmuz 2021 tarihinde bu görevine başladı. Son kararname ile Çanakkale İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirilen Kurt, evli ve iki çocuk babasıdır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler