Cansız bedeni bulunan Narin olayında dehşete düşüren detaylar! Çuval içinde, üzeri taşlarla örtülü...

Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasına ilişkin olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Cansız bedeni bulunan Narin olayında dehşete düşüren detaylar! Çuval içinde, üzeri taşlarla örtülü...

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi sabah saatlerinde bulunmuştu.

Cansız bedeni bulunan Narin ile ilgili dehşete düşüren detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Süreçle ilgili olarak bilgiler paylaşan Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin'in dere kenarında çuval içinde, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla kapatılarak doğal görünüm verilmiş şekilde cansız olarak bulunduğunu söyledi.

narin.webp

Vali Zorluoğlu: "Üzerinin şüphe uyandırmayacak şekilde doğal bir görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştır"

Arama faaliyetlerinin titizlikle gerçekleştiğini ve konunun adli boyutunun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda yürütüldüğünü kaydeden Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, "8 Eylül 2024 Pazar günü Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde; 1 jandarma arama kurtarma timi, 2 su altı kurtarma timi, 2 JÖH timi, 2 komando timi, 1 iz takip köpek unsuru, 2 kadavra köpek unsuru, 1 arama kurtarma köpeği, 1 dron ve 2 yeraltı görüntüleme cihazı ile mahallenin yakınından geçen Eğertutmaz deresinde yapılan aramada kayıp çocuk Narin Güran, en son görüldüğünde üzerinde bulunan şahsi kıyafetleriyle birlikte dere kenarında çuval içerisinde, üzeri taşla gizlenmiş vaziyette, sabah 08.45 sıralarında maalesef ölü olarak bulunmuştur. Kayıp Narin Güran'ın öldürüldükten sonra çuval içerisine konup dere kenarına getirildiği, burada çuvalla birlikte derenin kenarında suyun içine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla şüphe uyandırmayacak şekilde doğal bir görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştır" ifadelerini kullandı.

narin-1.webp

Bakan Tunç: "Sorumlular hesap verecek"

Öte yandan konuya dair konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin Güran evladımızdan gelen acı haber hepimizi derinden üzdü. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayın ilk anından itibaren başlatılan soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir. Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecektir" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler