Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler! "Yorulan arkadaşlarımız varsa..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda değişim sinyali verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler! "Yorulan arkadaşlarımız varsa..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Erdoğan yaptığı açıklamada, parti kadrolarında yaşanması gündemde olan değişime dair sinyal verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Hatası ve kusuru olanlar varsa, yorulan arkadaşlarımız varsa, kardeşlik hukukumuzu koruyarak onları dinlenmeye alacağız. Yeni ve heyecanlı arkadaşlarla kadromuzu güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Kurulduğumuz günden bu yana yenilenerek ve tazelenerek geliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde;

"Kurulduğumuz günden bu yana ortak akılla hareket ettik"

Dün il başkanlarımız ile toplantı gerçekleştirdik. 2024'ün ilk toplantısında değerlendirmeler yaptık. Teşkilatımızın heyecanı karşısında büyük bir gurur duydum. Bizi örselemeye inat, necip Fazıl'ın veciz ifadesiyle "Yolumuza pekleşe pekleşe" devam ediyoruz. Partimiz kurulduğu günden bu yana ortak akılla hareket ettik. Son 1 yıla damga vuran seçimler dolayısıyla istişare kamplarımızı yapamadık. Önümüzdeki haftalarda bunu gerçekleştireceğiz.

"Tüm rütbelerden azade şekilde..."

Milletvekillerimiz ile 7-8 Haziran, belediye başkanlarımız ile 1-2 Temmuz'da bir araya geleceğiz. Önümüzdeki döneme dair yol haritamızın da şekilleneceği toplantıların hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kongrelerle ilgili takvimleri de yakında ilan edeceğiz. Yetkili arkadaşlara gerekli hazırlıklar için talimatlandırdık. Bu süreci de dava arkadaşlığımıza halel getirmeden yürüteceğiz. AK Parti'nin siyaset tasavvurunda, görev ve sorumluluk almak kadar, gerektiğinde tüm rütbelerden azade şekilde partide çalışmak da büyük bir şereftir.

erdogan-flas-sozler-2.webp

"Yorulan arkadaşlarımız varsa..."

Her kongre sürecini kadrolarımız arasında bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Hatası ve kusuru olanlar varsa, yorulan arkadaşlarımız varsa, kardeşlik hukukumuzu koruyarak onları dinlenmeye alacağız. Yeni ve heyecanlı arkadaşlarla kadromuzu güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Kurulduğumuz günden bu yana yenilenerek ve tazelenerek geliyoruz. İnşallah bundan sonra da aynı çizgide devam edeceğiz.

Genel seçimin üzerinden 1 yıl geçti. TBMM bu süreçte gece gündüz çalışıp milletimizin beklentilerini karşılayacak yasaları çıkardı. Yine bizler de ülkemizin kalkınması ve refahı için ter döktük, dökmeye de devam ediyoruz.

"5 yıllık emanetin farkında olacağız"

AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndan desteğini çektiğini sanılanlar fena halde yanılırlar. Bu hataya özellikle sizler düşmeyeceksiniz. Milletimizin bize yüklediği 5 yıllık emanetin farkında olacağız. Hiç sağa sola bakmadan hedeflere kilitlenecek ve milletin bize yüklediği emanetin hakkını vereceğiz.

"Asla tahammülümüz olamaz"

İçimizde yanlış değerlendirmeler yapanlar varsa, atalete ve tembelliğe tevessül edenler varsa, tereddüt etmeden yollarımızı ayırırız. AK Parti'nin çalışma usulü bellidir. Hemen yarın seçim olacakmış gibi hazırız. Milletimiz tarafından yarın hesaba çekilecekmiş gibi çalışırız. Net olarak ifade ediyorum: Teşkilat ve bürokrasi kadrosunda tembelliğe ve gevşemeye asla tahammülümüz olamaz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler