Ece Seçkin Bebeğini Kaybetti: Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Eşi Kim?

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin Bebeğini Kaybetti: Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Eşi Kim? İşte detaylar...

Ece Seçkin Bebeğini Kaybetti: Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Eşi Kim?

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, 2 aylık hamilelik sürecinde yaşadığı acı bir olayla gündeme geldi. Seçkin, bebeğini kaybetti ve bu üzücü olay sonrası acilen ameliyata alındı. Ameliyat sonrası sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Seçkin, ameliyatının başarılı geçtiğini ve kendisine destek olan herkese teşekkür ettiğini belirtti. Ayrıca, bu durumdan dolayı bir konserini iptal etmek zorunda kaldığını ve bundan dolayı üzüntü duyduğunu ifade etti.

Ece Seçkin Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Eşi Kim?

Ece Seçkin 12 Eylül 1991, İstanbul, Türk şarkıcı. İstanbul'da Kırım Tatarı bir ailede dünyaya gelen Seçkin, müzik kariyerine oldukça erken yaşlarda adım atmıştır.

Ece Seçkin Nereli ve Kaç Yaşında?

Ece Seçkin, 12 Eylül 1991 tarihinde İstanbul'da doğdu. 2024 yılı itibarıyla 33 yaşındadır.

Eğitim Hayatı

Müzik hayatına üç yaşında piyano öğretmeni olan annesi Lale Seçkin ile birlikte başladı. Yedi yaşında katıldığı konservatuvar sınavında piyano bölümünü birincilikle kazandı. Lise yıllarında kurduğu müzik grubunun solistliğini yaptı ve 2006 yılında Levent Arslan’dan özel şan dersleri almaya başladı. 2010 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandı.

Ece Seçkin'in Eşi Kim?

Ece Seçkin, 15 Eylül 2021 tarihinde Çağrı Terlemez ile evlendi. Çift, mutlu bir birliktelik sürdürmektedir.

Kişisel Hayatı

Ece Seçkin'in annesi Lale Seçkin, babası ise emekli Eyüp Seçkin'dir. Ailesinin tek çocuğu olan Ece Seçkin, müzik kariyerinin yanı sıra sade ve samimi kişiliğiyle de tanınmaktadır.

Kaynak:Hürriyet

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler