Erdoğan'ın göçük faciası mesajı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mustafakemalpaşa'daki maden ocağında meydana gelen göçükte 19 işçinin hayatını kaybetmesinin herkesi derin üzüntüye boğduğunu, bu tür üzücü olayların bir daha tekrarlanmaması için hükümet olarak iş sağlığı ve güvenliğinin ta

Erdoğan'ın göçük faciası mesajı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mustafakemalpaşa'daki maden ocağında meydana gelen göçükte 19 işçinin hayatını kaybetmesinin herkesi derin üzüntüye boğduğunu, bu tür üzücü olayların bir daha tekrarlanmaması için hükümet olarak iş sağlığı ve güvenliğinin tam olarak sağlanması yolunda önemli adımlar attıklarını belirtti.

Başbakan Erdoğan, Mustafakemalpaşa'da maden ocağında meydana gelen göçükte 19 işçinin hayatını kaybetmesi nedeniyle yayımladığı başsağlığı mesajında, şunları kaydetti:

''Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesindeki maden ocağında dün akşam meydana gelen grizu patlaması nedeniyle işçi vatandaşlarımızın göçüğün altında kalarak hayatını kaybetmesi hepimizi derin üzüntüye boğmuştur.

Bu tür üzücü olayların bir daha tekrarlanmaması için hükümet olarak iş sağlığı ve güvenliğinin tam olarak sağlanması yolunda önemli adımlar attık. Yasal düzenlemeler kadar uygulama konusunda da eksikliklerin bir an önce giderilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Unutmamalıyız ki insan hayatının değeri hiçbir maddi kazançla kıyaslanamaz.

İnanıyorum ki ilgili herkes bu bilinç ve sorumluluk duygusuyla, bu tür üzücü olayların bir daha yaşanmaması için azami gayret gösterecektir.

Göçüğün altında kalarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler