Fetullah Gülen Öldü Mü?

Fetullah Gülen'in ölümüne dair sosyal medyada yapılan iddialar gündeme bomba gibi düştü. Peki, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen gerçekten öldü mü? İşte detaylar...

Fetullah Gülen Öldü Mü?

Fetullah Gülen'in ölümüne dair sosyal medyada yapılan iddialar gündeme bomba gibi düştü. Peki, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen gerçekten öldü mü? İşte detaylar...

Fetullah Gülen Öldü Mü? Sosyal Medyadaki İddialar Gerçek Mi?

15 Temmuz hain darbe girişiminin sorumlusu FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğüne dair iddialar sosyal medyada hızla yayıldı. Fetullah Gülen’in yeğeni Kemal Gülen'in sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım, Gülen'in öldüğünü ileri sürdü.

Kemal Gülen Ne Paylaştı? Gülen'in Ölüm İddiası Nasıl Yayılmaya Başladı?

Kemal Gülen'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Fetullah Gülen’in uzun süredir yaşadığı kalp rahatsızlığına yenik düştüğü iddia edildi. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı: “Fethullah Gülen Hocaefendi, uzun süredir mustarip olduğu kalp rahatsızlığına yenik düşerek dar-ı bekaya irtihal etmiştir.”

Fetullah Gülen'in Ölüm İddiası

Kemal Gülen’in paylaşımından sonra sosyal medyada hızla yayılan bu iddia, kısa süre sonra yalanlandı. Yapılan açıklamaya göre, Kemal Gülen'in hesabının çalındığı ve paylaşımın gerçek olmadığı ifade edildi. Kemal Gülen, bir video paylaşarak, iddiaların doğru olmadığını belirtti.

Fetullah Gülen Demans Hastalığına mı Yakalandı?

Fetullah Gülen’in sağlık durumuyla ilgili son zamanlarda çıkan haberler ve görüntüler, sosyal medyada tartışma konusu olmuştu. Demans hastalığına yakalandığı iddia edilen Gülen, son görüntülerde oldukça güçsüz ve kimseyi tanıyamaz halde görülmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler