Genelkurmay brifingi iptal

Genelkurmay Başkanlığının haftalık basın bilgilendirme toplantılarının, bu yıl ihtiyaç duyulan haftalarda yapılacağı bildirildi. Bugünkü basın bilgilendirme toplantısı da yapılmayacak. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, her hafta Cuma günleri

Genelkurmay brifingi iptal
Genelkurmay Başkanlığının haftalık basın bilgilendirme toplantılarının, bu yıl ihtiyaç duyulan haftalarda yapılacağı bildirildi. Bugünkü basın bilgilendirme toplantısı da yapılmayacak.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, her hafta Cuma günleri yapılmakta olan haftalık basın bilgilendirme toplantılarının 2010 yılında ihtiyaç duyulan haftalarda yapılacağı, basını bilgilendirme toplantısının yapılacağı haftaların ilgili medya mensuplarına iletileceği kaydedildi.
Açıklama çerçevesinde, Genelkurmay Karargahında bugün saat 11.00'de yapılması öngörülen basın bilgilendirme toplantısı yapılmayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler