Gizli Bahçe Dizisi Konusu: Oyuncuları Kimler? Nerede Çekildi

"Gizli Bahçe" izleyicileriyle buluştu. 15 Ekim Cuma günü ekran macerasına başlayan dizi, hem güçlü oyuncu kadrosu hem de sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki "Gizli Bahçe Dizisi Konusu: Oyuncuları Kimler? Nerede Çekildi" İşte detaylar...

Gizli Bahçe Dizisi Konusu: Oyuncuları Kimler? Nerede Çekildi

TMC Film’in yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği ve başrollerinde Murat Yıldırım ile Ebru Şahin’in yer aldığı yeni dizi "Gizli Bahçe" izleyicileriyle buluştu. 15 Ekim Cuma günü ekran macerasına başlayan dizi, hem güçlü oyuncu kadrosu hem de sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor.

Gizli Bahçe Oyuncu Kadrosu

Dizinin hikayesini Neşe Şen kaleme alırken, senaristliğini Emre Özdür ve Hazar Kozice üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Recai Karagöz oturuyor. "Gizli Bahçe"nin oyuncu kadrosu ise oldukça iddialı. Dizide Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’e; Kerem Özdoğan, Ezgi Eyüboğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Uğur Çavuşoğlu, Zerrin Nişancı, Kubilay Karslıoğlu, Burcu Türünz, Gülin İyigün, Birsen Dürülü, Hakkı Ergök, Gamze Topuz, Cemil Büyükdöğerli, Yıldırım Memişoğlu, Sude Belkıs, Eren Dinç, Toprak Kahraman ve çocuk oyuncu Pamir Boyraz eşlik ediyor.

Gizli Bahçe Konusu

"Gizli Bahçe" dizisi, genç ve bekar bir anne olan Nazlı’nın hayatı etrafında şekilleniyor. Nazlı, oğlu Memo ile birlikte zor şartlar altında yaşamaktadır. Memo’nun amcası Demir Akçınar, vefat eden abisinin bir oğlu olduğunu öğrenince, Memo’ya sahip çıkmak için Nazlı’nın peşine düşer. Ancak Demir, Nazlı’nın mesleğini öğrenir öğrenmez yeğeninin böyle bir kadının yanında büyümesine asla izin vermemeye karar verir. Memo’yu alabilmek için büyük bir mücadele başlatan Demir, Nazlı’nın sandığı gibi biri olmadığını, büyük bir sırrı sakladığını fark eder. Akçınar ailesinin gizemli geçmişi ve saklanan sırlar, bu mücadeleyi daha da karmaşık bir hale getirir.

Gizli Bahçe Nerede Çekildi?

Gizli Bahçe dizisinin çekimleri Türkiye dışında da gerçekleştirildi. Fas’ın büyüleyici şehri Marakeş ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, dizinin önemli sahnelerine ev sahipliği yaptı. Hem egzotik atmosferi hem de yerel kültürü yansıtan bu mekanlar, dizinin hikayesini daha da zenginleştiriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler