Gökhan Çıra Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Kim İle Evli?

Gökhan Çıra kimdir, nereli, kaç yaşında ve kim ile evli? İşte Gökhan Çıra hakkında merak edilenler...

Gökhan Çıra Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Kim İle Evli?

Gökhan Çıra, 16 Şubat 1996 tarihinde Tokat'ta doğan, Türk eski futbolcu ve iş insanıdır. Futbol kariyerine genç yaşta başlayan Çıra, birçok kulüpte forma giymiş ve futbol sonrası iş hayatına atılarak önemli girişimlerde bulunmuştur. Peki, Gökhan Çıra kimdir, nereli, kaç yaşında ve kim ile evli? İşte Gökhan Çıra hakkında merak edilenler:

Futbol Kariyeri

Gökhan Çıra, futbol hayatına Fatsa Yaşamspor'da başladı ve Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik gibi kulüplerde amatör lisansla forma giydi. 2014 yılında Galatasaray U19 takımına seçilmesiyle dikkat çekti. Bu takımda 23 lig maçında 5 gol atarak önemli bir performans sergiledi. Ardından, 2015 yılında Galatasaray U21 takımına yükseldi ve 26 maçta 3 gol kaydetti.

Daha sonra, 22 Ağustos 2016'da 3. Lig takımlarından Beylerbeyispor'a transfer oldu ve burada profesyonel futbol kariyerine adım attı. 2017 yılında Diyarbekirspor'a transfer oldu ancak burada yeterince forma şansı bulamadı. 2018'de kısa bir süre Muğlaspor'da bulunduktan sonra 2019'da Tuzlaspor'a geçti. Tuzlaspor'da ise 4 lig maçında görev aldı ve 2020 yılında futbolculuk kariyerine son verdi.

Futbol Sonrası Kariyeri

Futbolculuğu bıraktıktan sonra iş dünyasında aktif olan Gökhan Çıra, Eylül 2020'de 3. Lig takımlarından Bayrampaşa SK'nın asbaşkanlığı görevine getirildi. 23 Ocak 2021 tarihinde Bayrampaşaspor kulübünün yarısına ortak olduğunu duyurdu. Ancak 2021 yılında, bir maç sırasında hakemleri darp etmesi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 640 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı ve asbaşkanlık görevinden ayrıldı.

Özel Hayatı

Gökhan Çıra, 2014 yılında cinsiyet değiştirme ameliyatı geçiren şarkıcı ve internet fenomeni Selin Ciğerci ile 28 Ekim 2019 tarihinde evlendi. Ancak, çift 10 Eylül 2021 tarihinde anlaşmalı olarak boşandı. Kısa bir süre sonra barışan çift, 16 Mayıs 2022'de yeniden evlendi. Ancak aynı yıl içinde tekrar boşandılar.

Gökhan Çıra, genç yaşta hem futbol sahasında hem de iş hayatında dikkat çeken bir isim olmuştur. Spor kariyerini bıraktıktan sonra iş dünyasında aktif olarak yer almaya devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler