Gratis bayramda açık mı?

Birçok internet kullanıcısı, Gratis'in Kurban Bayramı süresince açık olup olmadığını merak ediyor. Detaylar haberimizde.

Gratis bayramda açık mı?

Kurban Bayramı bu sene 16-19 Haziran tarihleri arasına denk geliyor. Bayram süresince birçok mağaza açık olacak ancak buna karşın bazı mağazalar da kapalı olacak.

Bayramda açık olup olmadığı merak edilen mağazalardan biri de Gratis. Çok sayıda internet kullanıcı, "Kurban Bayramı'nda Gratis açık mı? Kapalı mı olacak?" şeklinde aramalarda bulunuyor.

Bayram süresince Gratis'in açık olması bekleniyor. Alışveriş yapmak isteyenler, bayram süresince de alışverişlerini gerçekleştirebilecek.

Gratis çalışma saatleri

Gratis mağazaları hem cadde mağazalarında hem de alışveriş merkezlerinde hizmet vermektedir. Cadde mağazalarında, Gratis'in çalışma saatleri her gün sabah 09:00'dan akşam 21:00'a kadar devam etmektedir. Alışveriş merkezlerindeki Gratis mağazalarının çalışma saatleri ise farklılık gösterir. Bu mağazalar genellikle sabah 10:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında açıktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler