Hakan Fidan açıkladı! FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü mü?

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümü ile ilgili açıklama geldi. Fidan, istihbarat kaynaklarının Gülen'in ölümünü doğruladığını ifade etti.

Hakan Fidan açıkladı! FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü mü?

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümü sonrası açıklamalarda bulundu.

Fidan "İstihbarat kaynaklarımız gelişmeyi doğruluyor. Gülen'in ölümü bizde rehavet yapmaz, devletimiz bu örgütle mücadeleye devam edecek" ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha'yı Ankara'da konuk etti. Görüşmenin sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Fidan, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümüyle ilgili de açıklamada bulundu.

"ÖLÜMÜ BİZDE REHAVET YAPMAZ"

Bakan Fidan "FETÖ örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünü istihbarat kaynaklarımız da doğruluyor. Gülen'in ölümü bizde rehavet yapmaz, devletimiz bu örgütle mücadeleye devam edecek.

"İHANET DOLU BU YOLDAN VAZGEÇİN"

Bu örgüt kutsal değerler adına gençlerimizi safına katmış, bu gençlerimizi milletine ihanet eden bir makineye dönüştürmüştür. Kendilerini ihanet dolu bu yanlış yoldan vazgeçmeye davet ediyoruz. Bu yolun sonu onlar için iyi değil. Bu insanlar (FETÖ üyeleri) şimdi yurt dışında istihbarat servislerinin ellerinde büyük bir zillet içerisinde kendi milletlerine karşı bir silah olarak kullanılmaktadır. Bu ölüm vesilesiyle, onların üzerindeki büyünün kalkmış olması lazım."

Kaynak:Haberler

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler