Hayırsız Baba Göçer

Milyonların gönlünde taht kuran şarkıcılar, özel hayatlarında yaptıklarıyla şaşırtıyor. Kısa sürede herkesin beğenisini toplayan Ferhat Göçer bu şarkıcılara en iyi örnek... İlk eşi Doktor Berna Hocaoğlu'ndan 10 yaşında kalp hastası bir kızı olan Ferhat Gö

Hayırsız Baba Göçer

Milyonların gönlünde taht kuran şarkıcılar, özel hayatlarında yaptıklarıyla şaşırtıyor. Kısa sürede herkesin beğenisini toplayan Ferhat Göçer bu şarkıcılara en iyi örnek... İlk eşi Doktor Berna Hocaoğlu'ndan 10 yaşında kalp hastası bir kızı olan Ferhat Göçer, kızına nafaka vermemek için her yolu deniyor.

ŞARTLI VELAYET
Doktor şarkıcı, geçtiğimiz günlerde görülen nafaka davasında, eşinin 2 bin 500 YTL'lik nafaka talebini geri çevirdi. Dava 15 Kasım'a ertelenirken, Ferhat Göçer'in ikinci bir ayıbı daha ortaya çıktı. "İleride nafaka istemezsen kızımızın velayetini sana veririm" dediği iddia edilen şarkıcı, bunun için de 10 bin dolarlık cezai şart koydurmuş.

ÖZEL BAKIM GEREKİYOR
Her gittiği ekstradan 25 bin dolar (yaklaşık 32 bin YTL) alan Ferhat Göçer'in, özel bakıma ihtiyaç duyduğuna dair raporu olan kızı Yağmur'a 2 bin 500 YTL'yi çok görmesi, yakınları tarafından tepkiyle karşılanıyor. Öte yandan şarkıcının avukatı son duruşmada özel bir talepte bulundu. Bu talep de davayla ilgili haber yapılmaması için 'basına tedbir kararı' çıkarılmasıydı. Ancak, hakim bu isteği reddetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler