İstanbul yarın okul var mı? Tatil oldu mu? MEB açıklama son dakika...

İstanbul'da depremin ardından yarın okulların tatil olup olmayacağına ilişkin açıklama geldi.
İstanbul yarın okul var mı? Tatil oldu mu? MEB açıklama son dakika...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremin ardından, kentteki okulların 25 ve 26 Nisan Perşembe ile Cuma günü tatil edildiğini duyurdu.

Bakan Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, okul bahçelerinin vatandaşların kullanımına açık olduğunu da belirtti.

Bakan Tekin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“İstanbul’da meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen deprem sonrası, şu ana kadar okullarımızda herhangi bir ciddi olumsuzluk yaşanmamıştır. Güvenli alan ihtiyacı doğrultusunda, okul bahçelerimiz tüm vatandaşlarımızın kullanımına açıktır.

İlgili diğer kurumlarımızla iş birliği içerisinde İstanbul’daki okullarımız için Perşembe ve Cuma gününü tatil etme kararı aldık. Tüm milletimize geçmiş olsun inşallah.”

ÜNİVERSİTELER DE TATİL

Ayrıca üniversiteler de eğitime iki gün ara verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir