İstifa edeceği konuşuluyordu! Bakan Koca'nın yerine Trabzon doğumlu profesör iddiası

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği ve Sağlık Bakanlığı görevlerine atanacak isimlerin belli olduğu iddia edildi.

İstifa edeceği konuşuluyordu! Bakan Koca'nın yerine Trabzon doğumlu profesör iddiası

İstifa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve istifa edeceği konuşulan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yerine gelecek isimlerin belli olduğu iddia edildi.

Kulis bilgilerine göre; Özhaseki'den boşalan koltuğa daha önce de aynı görevi yürüten Murat Kurum oturacak. Yeni Sağlık Bakanı ise Trabzon doğumlu ve aslen Rizeli olan İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu olacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin, sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurması ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da istifa edeceği yönündeki söylentiler sonrası, iki bakanın yerine gelmesi muhtemel isimler merak konusu oldu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, sağlık sorunları sebebiyle görevi kendi dileğiyle bırakmak istediğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bugün arz ettiğini bildirdi. Bakan Özhaseki, "Üstlendiğim kutlu görevi sağlık sorunlarım sebebiyle kendi dileğimle bırakmak istediğimi Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ettim." ifadelerini kullandı. Sağlık Bakanı Koca'nın da istifa edeceği yönündeki söylentiler Ankara kulislerini harekete geçirdi.

Kaynak:Haberler

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler