Kandilli Rasathanesi: Deprem Nerede Oldu? Kaç Büyüklüğünde? Son Dakika Deprem

Son depremler...Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İşte güncel son dakika bilgileri…

Kandilli Rasathanesi: Deprem Nerede Oldu? Kaç Büyüklüğünde? Son Dakika Deprem

Türkiye genelinde meydana gelen son depremler, AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından anlık olarak duyurulmaya devam ediyor. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde vatandaşlar “Deprem mi oldu?” ve “Az önce deprem nerede oldu?” sorularına yanıt arıyor. İşte güncel son dakika bilgileri…

Adana’nın Kozan ilçesinde AFAD’ın son dakika duyurusuna göre 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 20.07’de gerçekleşen sarsıntı, çevre illerden de hissedildi ve kısa süreli paniğe yol açtı. Deprem, AFAD’ın deprem haritasında Adana depremi olarak yer aldı ve son depremler listesine eklendi. Kozan’daki bu depremle ilgili detaylar, Adana ve çevresinde yaşayan vatandaşlar arasında endişe yarattı.

Son Dakika Deprem: Adana Kozan’da 5.0 Büyüklüğünde
AFAD, Adana’da meydana gelen bu son dakika depremiyle ilgili detayları açıkladı. Deprem, yerin 20 kilometre derinliğinde meydana geldi. Son dakika bilgilerine göre, Adana ve çevre illerde de hissedilen bu sarsıntı, Kozan’da yaşayanları açık alanlara yönlendirdi. Yetkililer, Adana’da son dakika deprem bilgilerine dikkat çekerek, vatandaşların AFAD’ın uyarılarına göre hareket etmesi gerektiğini vurguladı.


İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Kozan Depremi Sonrası İlk Açıklama
Deprem sonrası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Adana’nın Kozan ilçesinde 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Çevre illerden de hissedilmiştir. AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına derhal başladı. An itibarıyla herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır,” ifadelerini kullandı. Kozan’da meydana gelen bu son dakika depremle ilgili detaylar, AFAD tarafından vatandaşlara iletilmeye devam ediyor.

Son Dakika Deprem Mi Oldu? 27 Ekim 2024 Güncel Deprem Listesi

27 Ekim 2024 tarihindeki son dakika deprem bilgileri AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından anbean yayınlanmaktadır. İstanbul, Ankara, İzmir ve çevresinde deprem olup olmadığını öğrenmek için son depremler listesini takip edebilirsiniz. “Anlık deprem mi oldu?” sorusuna yanıt bulmak isteyen vatandaşlar için son dakika deprem listesi güncel olarak paylaşılmaktadır.

Türkiye’de En Son Nerede Deprem Oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD Verileri

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, son depremler hakkında detaylı bilgi sunuyor. Az önce deprem nerede oldu ve hangi ilde hissedildi gibi sorulara yanıt arıyorsanız, Kandilli ve AFAD’ın “son depremler” sayfasını inceleyebilirsiniz.

534646-001.jpg

İstanbul, Ankara, İzmir’de Deprem Mi Oldu? Hangi Bölgeler Sarsıldı?

Son dakika deprem haberlerine göre, Türkiye genelinde en çok merak edilen iller arasında İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirler var. Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, bu illerde yaşanan anlık sarsıntılar ve artçı depremler de sürekli olarak güncellenmektedir.

Son Deprem Büyüklüğü ve Derinliği Ne Kadar?

Kandilli Rasathanesi’nin son dakika deprem listesinde yer alan bilgilere göre, Türkiye’de meydana gelen depremlerin büyüklüğü ve derinliği sürekli izlenmekte. Az önce yaşanan sarsıntının büyüklüğü ne kadar ve deprem derinliği kaç kilometre gibi detaylar güncel olarak listelenmektedir.

Nerede Deprem Oldu?

Kandilli Rasathanesi ve AFAD’ın sunduğu Türkiye deprem haritası ile anlık deprem takibi yapabilirsiniz. Son dakika deprem verileri ile, Türkiye genelindeki en son depremler ve meydana geldikleri bölgeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.


kandilli az önce deprem nerede oldu? - son dakika
son dakika deprem türkiye kandilli rasathanesi son depremler kandilli rasathanesi deprem en son deprem deprem mi oldu anlık deprem kandilli rasathanesi ve deprem araştırma e...
kandilli rasathanesi son dakika kandilli rasathanesi depremler kandilli rasathanesi ve deprem
az önce deprem nerede oldu son dakika
kandilli rasathanesi son dakika deprem en son depremler
kandilli deprem son dakika kandilli rasathane 27 ekim deprem nerede deprem oldu deprem oldu kandilli son dakika
kandilli son deprem deprem nerde oldu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler