Karadeniz'i Yağmur Vurdu

Zonguldak'ta ve Ereğli ilçesinde dün etkili olan şiddetli yağış nedeniyle 18 ev ve 52 iş yerini su bastığının tespit edildiği bildirildi.Zonguldak Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, merkez ve Ereğli ilçesinde dün sabah saatlerinde etkili olan yağışın

Karadeniz'i Yağmur Vurdu

Zonguldak'ta ve Ereğli ilçesinde dün etkili olan şiddetli yağış nedeniyle 18 ev ve 52 iş yerini su bastığının tespit edildiği bildirildi.

Zonguldak Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, merkez ve Ereğli ilçesinde dün sabah saatlerinde etkili olan yağışın hasara neden olduğu, can kaybı ve yaralanmalara ise yol açmadığı belirtildi.

Kozlu beldesine bağlı Ilıksu mevkisindeki 10 iş yerinde su baskınının belirlendiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ereğli ilçesinde Kabasakal Deresi'nin taşması sonucu 15, Keşkek köyünde de 3 olmak üzere toplam 18 evi, Pençes Deresi'nin taşmasıyla da 42 iş yerini su bastı. İl genelinde toplam 18 ev ve 52 iş yerine su girdiği tespit edildi. Buralarda önemli maddi eşya zararı söz konusu değildir.

Yağış nedeniyle Kandilli beldesindeki Türkiye Taşkömürü Kurumuna (TTK) ait bina ile Keşkek köyü Köseağzı mevkisindeki köprü çökmüştür. Ev ve iş yeri zarar gören vatandaşlara Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından gerekli destek sağlanmaktadır

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler