Katil Cem Garipoğlu'nun mezarındaki sır poşet! İçinden çıkan kan insana ait değil: Karabulut ailesi harekete geçti

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun mezarından çıkan poşetin iç kısmından alınan kan örneğinin insan kanı olmadığı belirlendi.

Katil Cem Garipoğlu'nun mezarındaki sır poşet! İçinden çıkan kan insana ait değil: Karabulut ailesi harekete geçti

Münevver Karabulut'u öldürdükten sonra cezaevinde intihar ettiği ifade edilen Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasıyla dikkat çeken yeni bilgiler gün yüzüne çıktı.

Açılan mezarda bulunan düğümlenmiş bir poşet herkesin ilgisini çekerken, poşetin iç kısmından alınan kan örneğinin ise insan kanı olmadığı belirlendi.

Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir "Adli Tıp ve Adli Bilimler Enstitüsü'nün bu poşette gerekli incelemeleri yapması için talebimizi ileteceğiz" dedi.

2009 yılında İstanbul'da Münevver Karabulut'u öldüren ve cezaevinde intihar ettiği kaydedilen Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasıyla ilgili yeni bilgiler gün yüzüne çıktı.

DÜĞÜMLENMİŞ BİR POŞET BULUNDU

Fethi kabir işlemi sırasında mezarda bulunan ve yaklaşık 30 cm boyutlarında, düğümlenmiş bir poşetle ilgili yapılan incelemenin sonuçları kamuoyuna açıklandı.

"POŞETİN DIŞ YÜZEYİNDE VÜCUT SIVISINA RASTLANMADI"

Sabah gazetesinin haberine göre, "poşetin dış yüzeyinde herhangi bir vücut sıvısına rastlanmadığı, iç kısmından alınan kan örneğinin ise insan kanı olmadığı" belirtildi.

AİLENİN AVUKATINDAN AÇIKLAMA VAR

Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir konuyla ilgili yaptığı yeni açıklamada "Son tahlilde mezar içindeki poşetle ilgili yapılan çalışmalarda sağlıklı bir sonuç elde edilememiştir. Adli Tıp ve Adli Bilimler Enstitüsü'nün bu poşette gerekli incelemeleri yapması için talebimizi ileteceğiz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haberler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler