Kızılyıldız - Benfica Maçı İzle: Hangi Kanalda? Saat Kaçta? İlk 11'ler

Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu’nun Benfica formasıyla sahaya çıkması bekleniyor. İşte Kızılyıldız - Benfica maçıyla ilgili tüm detaylar…

Kızılyıldız - Benfica Maçı İzle: Hangi Kanalda? Saat Kaçta? İlk 11'ler

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan devam ediyor. Portekiz’in güçlü temsilcisi Benfica, Sırbistan’da Kızılyıldız’a konuk olacak. Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu’nun Benfica formasıyla sahaya çıkması bekleniyor. İşte Kızılyıldız - Benfica maçıyla ilgili tüm detaylar…

Kızılyıldız - Benfica Maçı İzle: Hangi Kanalda?

Kızılyıldız ile Benfica arasındaki bu UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesi, Türkiye’de TRT 1 kanalında şifresiz olarak canlı yayımlanacak. Futbolseverler bu önemli karşılaşmayı kaçırmamak için ekran başında olacaklar.

Kızılyıldız - Benfica Maçı Ne Zaman?

Kızılyıldız, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Benfica’yı konuk edecek. Bu zorlu mücadele 19 Eylül 2024 Perşembe günü oynanacak.

Kızılyıldız - Benfica Maçı Saat Kaçta?

Bu heyecan dolu karşılaşma 19:45’te başlayacak. Kızılyıldız, ev sahibi avantajını kullanarak sahadan galibiyetle ayrılmayı hedeflerken, Benfica ise deplasmandan üç puanla dönmek istiyor.

Kızılyıldız - Benfica Maçı İlk 11'ler

Karşılaşma öncesinde sahaya çıkması beklenen muhtemel ilk 11'ler futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. İşte tahmin edilen kadrolar:

Kızılyıldız Tahmini İlk 11:

  1. Milan Borjan
  2. Nemanja Milunović
  3. Aleksandar Dragović
  4. Milan Gajić
  5. Radovan Pankov
  6. Guélor Kanga
  7. Marko Ivanić
  8. Mirko Ivanić
  9. Osman Bukari
  10. Aleksandar Katai
  11. Jean-Philippe Krasso

Benfica Tahmini İlk 11:

  1. Odysseas Vlachodimos
  2. Alexander Bah
  3. Nicolás Otamendi
  4. Antonio Silva
  5. David Jurásek
  6. Orkun Kökçü
  7. Florentino Luís
  8. João Neves
  9. Kerem Aktürkoğlu
  10. Rafa Silva
  11. Gonçalo Ramos

Kızılyıldız - Benfica Maçı Nerede Oynanacak?

Bu kritik karşılaşma, Kızılyıldız’ın evi olan Rajko Mitić Stadyumu’nda oynanacak. Kızılyıldız, taraftarlarının desteğiyle Benfica’ya karşı galibiyet ararken, Benfica da deplasmandan üç puanla dönmek için sahada olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler