KPSS'de kalem ve silgi veriyorlar mı? Su verilecek mi?

KPSS'de kalem ve silgi verilip verilmediği araştırma konusu. Detaylar haberimizde.

KPSS'de kalem ve silgi veriyorlar mı? Su verilecek mi?

2024-Kamu Personel Seçme Sınavı (2024-KPSS) Ortaöğretim, bugün gerçekleştirilecek. Sınav sonuçları, 4 Ekim'de açıklanacak.

Ortaöğretim KPSS saat 10.15'te başlayacak. Saat 10.00'dan sonra sınav merkezlerine gelen adaylar, salonlara alınmayacak.

Sınavda adaylara genel yetenek ve genel kültür testleri için 120 soru sorulacak, 130 dakika cevaplama süresi verilecek. Ek süre kullanması uygun görülen engelli adaylar 30 dakika ilave sürelerini kullanabilecek.

Nüfus cüzdanı bulunmayan veya nüfus cüzdanında kimlik numarası ve fotoğraf olmayan adaylar için il ve ilçe nüfus müdürlükleri sınav günü açık olacak.

KPSS Ortaöğretim sonuçları 4 Ekim'de ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden ilan edilecek.

KPSS'de kalem ve silgi veriyorlar mı?

KPSS ortaöğretim sınavına katılacak adaylara, sınav esnasında kullanacakları kalem, silgi, kalemtıraş, şeker ve peçete ÖSYM tarafından temin edilecek. Sınav binalarında herhangi bir eşyanın emanet alınması söz konusu olmayacağı için adayların, sınav belgeleri haricinde hiçbir eşya ya da araç gereç getirmemeleri gerekmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler