Mallorca - Real Sociedad İzle: Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Futbolseverler, bu önemli maçın yayın bilgilerini ve muhtemel kadrolarını merak ediyor. İşte Mallorca - Real Sociedad maçıyla ilgili tüm detaylar…

Mallorca - Real Sociedad İzle: Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

İspanya La Liga’da 7. hafta heyecanı, Mallorca ile Real Sociedad arasında oynanacak karşılaşma ile devam ediyor. Futbolseverler, bu önemli maçın yayın bilgilerini ve muhtemel kadrolarını merak ediyor. İşte Mallorca - Real Sociedad maçıyla ilgili tüm detaylar…

Mallorca - Real Sociedad Maçı İzle: Hangi Kanalda?

Mallorca ile Real Sociedad arasındaki bu La Liga mücadelesini canlı izlemek isteyen futbolseverler, maçı S Sport ve S Sport Plus kanallarında izleyebilirler. Mücadele, dijital platformlar üzerinden de canlı olarak takip edilebilecek.

Mallorca - Real Sociedad Maçı Ne Zaman?

La Liga’nın 7. haftasında oynanacak olan Mallorca - Real Sociedad karşılaşması, 17 Eylül 2024 Salı günü futbolseverlerle buluşacak. Mallorca, bu kritik maçta ev sahibi olarak sahada yer alacak.

Mallorca - Real Sociedad Maçı Saat Kaçta?

Mallorca - Real Sociedad maçı 20:00’de başlayacak. İki takım da bu önemli karşılaşmada üç puan hedefiyle sahaya çıkacak.

Mallorca - Real Sociedad Maçı İlk 11'ler

Karşılaşma öncesi sahaya çıkacak muhtemel ilk 11'ler futbolseverler tarafından merak ediliyor. İşte tahmin edilen kadrolar:

Mallorca Tahmini İlk 11:

  1. Predrag Rajković
  2. Pablo Maffeo
  3. Antonio Raíllo
  4. Martin Valjent
  5. Jaume Costa
  6. Iñigo Ruiz de Galarreta
  7. Dani Rodríguez
  8. Kang-In Lee
  9. Vedat Muriqi
  10. Abdón Prats
  11. Amath Ndiaye

Real Sociedad Tahmini İlk 11:

  1. Álex Remiro
  2. Aritz Elustondo
  3. Igor Zubeldia
  4. Robin Le Normand
  5. Diego Rico
  6. Mikel Merino
  7. Brais Méndez
  8. Martín Zubimendi
  9. Takefusa Kubo
  10. Mikel Oyarzabal
  11. Umar Sadiq

Mallorca - Real Sociedad Maçı Nerede Oynanacak?

Bu karşılaşma, Mallorca’nın ev sahipliğinde Visit Mallorca Estadi Stadyumu’nda oynanacak. Mallorca, taraftarının desteğiyle Real Sociedad karşısında galibiyet arayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler