Manchester City - Inter Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Manchester City ve Inter karşı karşıya gelecek. Müsabaka ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde.

Manchester City - Inter Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi Lig Aşaması 2024/2025 sezonunun heyecanı devam ediyor. Bu önemli karşılaşmada, Manchester City ve Inter karşı karşıya gelecek. Müsabaka ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde.

Manchester City - Inter Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Manchester City - Inter mücadelesi, 18 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 22:00'de oynanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde iki dev takımın karşılaşması futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı olacak.

Manchester City - Inter Maçı İzle: Hangi Kanalda?

Manchester City - Inter müsabakası tabii spor üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Sporseverler, bu önemli karşılaşmayı canlı izleyebilecekler.

Manchester City ve Inter Son 5 Maç Performansı

Manchester City'nin teknik direktörlüğünü Pep Guardiola yapıyor ve takımın değeri 1.323.550.000 €. Manchester City, son dönemde Şampiyonlar Ligi'ndeki formunu sürdürerek yenilmezlik serisini 23 maça çıkardı. Inter ile bugüne kadar Avrupa'da bir kez karşılaşan Manchester City, 2023'teki Şampiyonlar Ligi finalini Rodri’nin golüyle 1-0 kazanmıştı.

Inter'in teknik direktörlüğünü Simone Inzaghi üstleniyor ve takımın değeri 685.050.000 €. Inter, Şampiyonlar Ligi'nde İngiltere'de dört farklı İngiliz takımı yendi. Şimdi hedefleri bu başarıyı beşinci kez tekrarlamak.

Takım Değerleri:

  • Manchester City: 1.323.550.000 €
  • Inter: 685.050.000 €

UEFA Şampiyonlar Ligi Lig Aşaması Puan Durumu

İlk hafta itibarıyla UEFA Şampiyonlar Ligi'nde puan durumu şu şekilde:

Takım

Oynanan

Puan

Averaj

Bayern Münih

1

3

+7

Aston Villa

1

3

+3

Liverpool

1

3

+2

Juventus

1

3

+2

Real Madrid

1

3

+2

Sporting CP

1

3

+2

Manchester City - Inter Maçı Öne Çıkan İstatistikler

  • Manchester City, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son 23 maçta yenilmedi (16 galibiyet, 7 beraberlik). Eğer bu sezonki ilk iki maçını da kaybetmezse, Kupa 1 tarihinde en uzun yenilmezlik serisini egale edecek.
  • Inter, Şampiyonlar Ligi’ndeki son 20 maçının üçünü kaybetti (11 galibiyet, 6 beraberlik).
  • Manchester City'nin forveti Erling Haaland, Şampiyonlar Ligi'nde 39 maçta 41 gol attı ve maç başına 1+ gol ortalamasına sahip tek oyuncu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler