Masterchef eleme gecesi kim elendi?

18 Ağustos Pazar günü MasterChef'e veda eden yarışmacının kim olduğu araştırılıyor. Detaylar haberimizde.

Masterchef eleme gecesi kim elendi?

MasterChef Türkiye 2024 yarışmasında dün akşam eleme heyecanı yaşandı.

Hafta boyunca eleme potasına giren 7 yarışmacı, eleme gecesinde zorlu bir mücadele verdi. İki aşamadan oluşan eleme gecesinin ilk turunda, yarışmacılardan asma yaprağı kullanarak yaratıcı tabaklar hazırlamaları istendi. Bu turda en iyi tabakları çıkaran 3 yarışmacı eleme potasından çıkarken, geri kalan 4 yarışmacı ikinci turda tekrar yarıştı. Peki, MasterChef'ten kim elendi? 18 Ağustos Pazar günü MasterChef'e veda eden yarışmacı kim oldu?

Eleme gecesi boyunca yarışmacılar, potadan çıkmak ve yarışmaya en az bir hafta daha devam edebilmek için kıyasıya mücadele etti. Peki, MasterChef'ten elenen isim kim oldu? 18 Ağustos Pazar günü MasterChef'e veda eden yarışmacı kimdi?

MASTERCHEF HAFTANIN ELEME ADAYLARI

  • Kerem
  • Kaan
  • Deniz
  • Emre
  • Ezgi
  • Zeynep

Eleme potasına giren 7 yarışmacıdan, asma yaprağı kullanarak yaratıcı tabaklar yapmaları istendi. En iyi tabakları hazırlayan Emre, Zeynep ve Kaan yarışmaya devam etmeye hak kazandı. Geri kalan Kerem, Ümmühan, Ezgi ve Deniz ise ikinci turda tekrar yarıştı. Bu turda yarışmacılardan şef tabağı yapmaları istendi. İstenen tabağa en yakın üç yarışmacı yarışmada kalırken, en kötü tabağı yapan isim MasterChef'e veda etti.

İlk turda başarısız olan Kerem, Ümmühan, Ezgi ve Deniz, ikinci turda Uzak Doğu mutfağından Flying Noodles hazırladı. Bu zor yemeği en kötü yapan yarışmacı MasterChef'e veda etti.

MASTERCHEF'TEN KİM ELENDİ?

Bu hafta MasterChef'ten elenen isim Deniz oldu. Deniz, gözyaşları içinde yarışmaya veda ederken, şeflerle vedalaştığı sırada fenalaştı. Kararın açıklanmasından sonra fenalaşan Deniz, şeflerin ve prodüksiyon ekibinin yardımıyla kendine getirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler