Masterchef Nevzat Nevzat Güray Gürol'un ayağına ne oldu?

MasterChef Türkiye'nin yarışmacısı "Masterchef Nevzat Nevzat Güray Gürol'un ayağına ne oldu?" İşte tüm detaylar...

Masterchef Nevzat Nevzat Güray Gürol'un ayağına ne oldu?

MasterChef Türkiye'nin yarışmacısı "Masterchef Nevzat Nevzat Güray Gürol'un ayağına ne oldu?" İşte tüm detaylar...

MasterChef Nevzat Güray Gürol'un Ayağına Ne Oldu?

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde izleyicileri şoke eden bir kaza yaşandı. Kırmızı Takım'ın yarışmacısı Nevzat Güray Gürol, yemeği yetiştirmeye çalışırken ayağı kaydı ve yere düştü. Peki, Nevzat'ın durumu nasıl? Ayağına ne oldu?

Nevzat Güray Gürol Neden Düştü?

Nevzat Güray Gürol, yemeği hazırlarken tezgahın önünde bulunan yere dökülen yemeğe basarak dengesini kaybetti. Bu talihsiz olay, izleyiciler ve stüdyodaki herkes için endişe verici anlar yarattı.

Nevzat Güray Gürol'un Sakatlık Durumu Nasıl?

Düşme sonucu ciddi şekilde sakatlanan Nevzat Güray Gürol'a sağlık ekibi hemen müdahale etti. Yarışmacının ayağındaki sakatlığın ciddiyeti nedeniyle bir süre müşahede altında tutulduğu ve yarışmaya devam edemediği bildirildi.

Nevzat Güray Gürol Yarışmaya Devam Edecek Mi?

Şeflerin ve sağlık ekibinin önerisiyle Nevzat Güray Gürol, yarışmacı arkadaşlarını yalnız bırakmak zorunda kaldı. Yarışmaya devam edip edemeyeceği ise yapılacak kontrollerin ardından netleşecek.

MasterChef'te Sakatlık Yaşanan Diğer Olaylar

Bu tür kazalar, yarışmanın yoğun temposu ve rekabet ortamı nedeniyle zaman zaman yaşanabiliyor. MasterChef tarihinde daha önce de benzer kazalar olmuş, yarışmacılar tedavi edilip yarışmaya devam etmişlerdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler