MasterChef Semihcan Temiz diskalifiye mi oldu? Önlüğünü çıkarıp stüdyoyu terk etti

MasterChef bugün olaylı bir geceye tanık olacak. MasterChef yarışmacısı Semihcan Temiz ile Mehmet Şef arasında çıkan tartışma sonrası önlüğünü fırlatarak stüdyoyu terk etti. İşte detaylar...

MasterChef Semihcan Temiz diskalifiye mi oldu? Önlüğünü çıkarıp stüdyoyu terk etti

TV8’in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’nin yeni bölüm fragmanı büyük merak uyandırdı. Özellikle Mehmet Şef ile Semih arasında yaşanan gerginlik, izleyicilerin akıllarında "Semih diskalifiye mi oldu, elendi mi, yarışmadan mı çıktı?" sorularını gündeme getirdi. İşte detaylar ve yaşanan gelişmeler...

MasterChef Semih diskalifiye mi oldu?

19 Eylül akşamı yayınlanacak MasterChef Türkiye bölümünün tanıtım fragmanı, izleyenleri ekran başına kilitledi. Fragmanda, Semih'in bir yemeğin tadına bakarak, "Ben yediğimde bu böyle değildi." demesi üzerine tansiyon hızla yükseldi.

Mehmet Şef, bu sözlerin ardından sinirlenerek, "Seni buradan kolundan tuttuğum gibi atarım! Her yemek sonrası 'benim bildiğim böyle' demen yeter! Bizden iyi mi biliyorsun bu işi? Haddini bil!" diyerek tepki gösterdi.

MasterChef Semih yarışmadan mı çıkacak?

Bu sert diyaloğun ardından Semih'in önlüğünü çıkarıp stüdyoyu terk ettiği görüntüler yayınlandı. Semih’in yarışmadan tamamen ayrılıp ayrılmadığı ya da diskalifiye olup olmadığı yeni bölümde netleşecek.

MasterChef Semihcan Temiz kimdir?

Yarışmaya Maldivler'den katılan Semihcan Temiz, aslen Mersinlidir. 26 yaşındaki Semihcan, 13 yaşından beri eğitim için yalnız yaşıyor. Üniversitede işletme bölümünde okurken, üçüncü sınıfta eğitimini yarıda bırakıp aşçılık eğitimi almaya karar vermiştir. Kariyerine Mersin'de bir restoranda 8 ay çalışarak başlamış, daha sonra Montenegro, Dubai ve Maldivler'de çalışarak deneyim kazanmıştır.

İlk turda et tabağı ve dövme pilavı yaparak üç şeften de "evet" oyu alan Semihcan Temiz, ana kadroya dahil olarak başarılı performanslar sergilemiştir. MasterChef Türkiye’de gösterdiği bu performans ile dikkatleri üzerine çeken Semihcan, yarışmanın en iddialı isimlerinden biri olarak öne çıkmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler