MasterChef'ten kim elendi? 20 Ekim'de veda eden isim belli oldu

MasterChef'te 20 Ekim eleme gecesinde büyük heyecan! Kıyasıya rekabetin ardından veda eden isim belli oldu. İşte MasterChef'ten elenen yarışmacı ve yaşananlar...

MasterChef'ten kim elendi? 20 Ekim'de veda eden isim belli oldu

MasterChef 2024'te eleme heyecanı 20 Ekim Pazar akşamı yaşandı. Bu hafta eleme potasına giren Emre, Eda, Nigar, Alper, Nevzat, Onur ve Akın, bir hafta daha yarışmada kalabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Gecenin sonunda ise en başarısız tabakla yarışmaya veda eden isim belli oldu. İşte MasterChef son bölümde yaşananlar ve elenen yarışmacı...

İlk Turu Kazanan Yarışmacılar Kim Oldu?

Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun değerlendirdiği gecede, ilk turda yarışmacılar kızılcık tarhanası ile hünerlerini sergiledi. Eda, Alper ve Onur en iyi tabakları yaparak balkondaki yerlerini alırken, Nigar, Nevzat, Emre ve Akın ikinci tura kaldı.

masterchef.jpg

İkinci Tura Kalan Yarışmacılar Neler Yaptı?

İkinci turda yarışmacılar, Somer Şef'in özel tarifi olan Shudai Köri Udon yemeğini hazırlamak için ter döktü. Nigar, Somer Şef'in tarifine en yakın tabağı yaparak potadan birinci çıkarken, Emre de bir diğer başarılı isim oldu.

chef2.jpg

MasterChef'ten Elenen İsim Kim Oldu?

Bu haftanın elenen ismi ise Nevzat oldu. Somer Şef, Akın’a “Köri, noodle ve ördeğin Nevzat’tan daha iyi olduğu için ikinci oldun” diyerek sonucun nedenini açıkladı. Nevzat'a ise "Elinden gelen her şeyi yaptın ama bu hafta çok düştün. En çok hatayı sen yaptığın için bu yolun sonuna geldin" dedi.

Nevzat'ın Veda Konuşması

Nevzat, yarışmaya veda ederken, “Bugün gideceğimi biliyordum. Burada çok şey öğrendim ve şimdi bu işi farklı yerlere taşıyacağım. Herkese teşekkür ederim, umarım yolumuz tekrar kesişir” diyerek şeflerle duygusal bir veda yaptı.

masterchef-nevzat.jpg

Jüri Üyelerinin Nevzat'a Veda Sözleri

Mehmet Şef: “Arkadaş grubumda senin gibi birini isterim. Ancak kaybeden takımlarda yer alman senin şanssızlığın oldu. Yolun açık olsun, ailene senin gibi birini yetiştirdiği için teşekkürler.”

Danilo Şef: “Son ana kadar mücadele ettin. İyi ki geldin, çok yeteneklisin. Yolun açık olsun.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler