Meriç Aral kimdir? Nereli, kaç yaşında? Evli mi?

Oyuncu Meriç Aral'ın öz geçmişi araştırılıyor. Detaylar haberimizde.

Meriç Aral kimdir? Nereli, kaç yaşında? Evli mi?

Başarılı ve güzel oyuncu Meriç Aral'ın öz geçmişine dair "kimdir, biyografisi, aslen nereli, yaşı kaç, kiminle evli" gibi sorulara yanıt aranıyor.

İşte Meriç Aral'ın öz geçmişi ile ilgili bilgiler...

Meriç Aral kimdir?

1 Temmuz 1990’da İstanbul’da doğan Meriç Aral, lise eğitimini tamamladıktan sonra Bilgi Üniversitesi’nde hukuk ve karşılaştırmalı edebiyat alanlarında öğrenim gördü.

2012 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra avukatlık stajını tamamladı ve ardından Yeni Sinemacılar’da film asistanı olarak görev aldı.

Nurgül Yeşilçay ve Şahin Irmak’ın rol aldığı "Sultan" dizisinin deneme çekimleriyle birlikte oyunculuk serüvenine adım attı.

Craft Oyunculuk Atölyesi ve Bahar Kerimoğlu’ndan oyunculuk eğitimi aldı.

Televizyonda "Medcezir" dizisiyle tanınırken, sinema dünyasında "Unutursam Fısılda," "Balayı," "Hesapta Aşk" ve "Muska" gibi filmlerde de performans sergiledi.

aral-evlendi.webp

Meriç Aral evli mi? Kiminle evlendi?

Ünlü oyuncular Meriç Aral ve Serkan Keskin geçtiğimiz günlerde, Etiler’de sade bir nikah töreni yaptı. Aile bireyleri ve yakın arkadaşlarının katıldığı nikahta gelinin ve damadın şahitliğini yakın arkadaşlarının yanı sıra Efe Tuncer ve Birkan Sokullu üstlendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler