MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş kimdir? Nereli, ne iş yapıyor? Neden istifa etti?

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş görevinden istifa etti.

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş kimdir? Nereli, ne iş yapıyor? Neden istifa etti?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Bu açıklama sonrasında, Demirbaş’ın kim olduğu ve nereli olduğu merak konusu oldu.

Demirbaş, kısa bir süre önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etmişti. Ancak bugün yaptığı istifa açıklamasıyla gündeme oturdu. İstifasının nedeni araştırılırken, Demirbaş'tan konuya dair bir açıklama geldi: Sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldığını belirtti.

Murat Nuri Demirbaş Kimdir? Nerelidir?

1984 yılında Kocaeli'nin Gebze ilçesinde dünyaya gelen Murat Nuri Demirbaş, Gebze STFA Lisesi'nden mezun oldu. 2009-2011 yılları arasında MHP Gebze İlçe Yöneticiliği, 2011-2012 yıllarında ise MHP Kocaeli İl Yöneticiliği görevlerinde bulundu.

2012 yılında MHP Darıca İlçe Başkanlığı'nı yürüten Demirbaş, evli ve üç çocuk babasıdır. Ayrıca Köşklüçeşme Spor, Tayfun Spor ve Sultan Orhan Spor kulüplerinde başkanlık yaptı. Bunun yanı sıra, Gebze Fırtına Trabzonsporlular Derneği Başkan Yardımcılığı görevini de üstlenmiştir. Son olarak 24 Eylül 2023 tarihinde yapılan MHP Kocaeli 14. Olağan İl Kongresi’nde il başkanı seçilmişti.

Murat Nuri Demirbaş Neden İstifa Etti?

Murat Nuri Demirbaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Kıymetli ülküdaşlarım ve değerli hemşehrilerim, Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevini, sağlık sebeplerimden dolayı ve bayrağı daha yukarılara taşımak amacıyla hür irademle bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:TGRT Haber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler