Monaco - Barcelona Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Monaco ev sahibi avantajını kullanarak sahadan puan ya da puanlarla ayrılmayı hedefliyor. İşte Monaco - Barcelona maçıyla ilgili tüm detaylar…

Monaco - Barcelona Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan dolu bir karşılaşma, Monaco ile Barcelona arasında oynanacak. İspanyol devi Barcelona, Hansi Flick yönetiminde deplasmanda üç puan ararken, Monaco ev sahibi avantajını kullanarak sahadan puan ya da puanlarla ayrılmayı hedefliyor. İşte Monaco - Barcelona maçıyla ilgili tüm detaylar…

Monaco - Barcelona Maçı İzle: Hangi Kanalda?

Monaco ile Barcelona arasındaki bu UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesi, Türkiye’de TRT 1 kanalından canlı ve şifresiz olarak yayımlanacak. Mücadele dijital platformlar üzerinden de izlenebilir.

Monaco - Barcelona Maçı Ne Zaman?

Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçına Monaco deplasmanında çıkıyor. 19 Eylül 2024 Perşembe günü oynanacak bu kritik maçta, her iki takım da galibiyet hedefleyecek.

Monaco - Barcelona Maçı Saat Kaçta?

Monaco - Barcelona maçı 22:00’de başlayacak. Fransız ekibi Monaco, kendi sahasında Barcelona karşısında güçlü bir performans sergilemeyi amaçlarken, Katalanlar deplasmandan üç puanla dönmeyi hedefliyor.

Monaco - Barcelona Maçı İlk 11'ler

Karşılaşma öncesinde sahaya çıkması beklenen muhtemel ilk 11'ler futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. İşte tahmin edilen kadrolar:

Monaco Tahmini İlk 11:

  1. Philipp Köhn
  2. Vanderson
  3. Guillermo Maripán
  4. Axel Disasi
  5. Caio Henrique
  6. Youssouf Fofana
  7. Mohamed Camara
  8. Aleksandr Golovin
  9. Wissam Ben Yedder
  10. Takumi Minamino
  11. Kevin Volland

Barcelona Tahmini İlk 11:

  1. Marc-André ter Stegen
  2. Jules Koundé
  3. Ronald Araújo
  4. Andreas Christensen
  5. Alejandro Balde
  6. Frenkie de Jong
  7. Gavi
  8. İlkay Gündoğan
  9. Raphinha
  10. Robert Lewandowski
  11. Lamine Yamal

Monaco - Barcelona Maçı Nerede Oynanacak?

Bu karşılaşma, Monaco’nun evi olan Stade Louis II Stadyumu’nda oynanacak. Monaco, kendi sahasında Barcelona’yı ağırlarken, Katalan ekibi ise deplasmandan üç puanla dönerek Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler