Olay Klip Samsun'da Yapılmış

Ozan Arif'in sözlerini yazdığı, Karadenizli sanatçı İsmail Türüt'ün seslendirdiği, "Plan Yapmayın Plan" isimli şarkıya klip hazırlayarak görüntü paylaşım sitesi Youtube'a gönderdiği iddia edilen Hakan Öztekin'in (21) eski belediye başkanı olan babası Ahme

Olay Klip Samsun'da Yapılmış

Ozan Arif'in sözlerini yazdığı, Karadenizli sanatçı İsmail Türüt'ün seslendirdiği, "Plan Yapmayın Plan" isimli şarkıya klip hazırlayarak görüntü paylaşım sitesi Youtube'a gönderdiği iddia edilen Hakan Öztekin'in (21) eski belediye başkanı olan babası Ahmet Öztekin, oğlunun bu olayı yapıp yapmadığını bilmediğini söyledi.

Türkiye'de bir anda bütün dikkatleri üzerine çeken klibi hazırladığı iddia edilen Samsun'un Çarşamba ilçesinin Çınarlık beldesinde ikamet eden ve aynı yerde internet kafe işleten Hakan Öztekin'in babası eski Çınarlık Belediye Başkanı Ahmet Öztekin, açıklamalarda bulundu. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Bölümü son sınıf öğrencisi Hakan Öztekin, bugün peşine düşen gazetecilerden kaçarken baba Ahmet Öztekin, kendisiyle görüşmek isteyen İhlas Haber Ajansı
muhabirlerine, Hakan'ın adının bu olaya karıştığını sabah öğrendiğini, ancak olayı yapıp yapmadığını henüz bilmediğini ifade etti. Oğlu ile daha yüz yüze gelmediğini kaydeden Öztekin, "Hakan kimseden kaçmıyor. Bugün sağlık raporu almaya gitti. Oğlumla görüşmeden bir şey söyleyemem. Oğlumun bu olayda suçlu olduğuna inanmıyorum" dedi.

25 sene muhtarlık, 5 sene de belediye başkanlığı yaptığını anlatan Öztekin, "Bu hafife alınacak bir olay değil. Avukat arkadaşlarla görüşme yapacağım. Bu olayı yapıp yapmadığına dair oğlumla görüşeceğim. Hakan'a benden izinsiz ulaşamazsınız. Hakan'ı yüzbaşı da arıyor. Hakan, haklı yerde 30 kişiyi öldürse arkasında dururum, ancak bu işler bize yakışmaz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler