Parma - Udinese Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Futbolseverler bu zorlu mücadeleyi merakla beklerken, maçın yayın bilgileri ve ilk 11'leri araştırıyor. İşte Parma - Udinese Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?maçıyla ilgili tüm detaylar…

Parma - Udinese Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

İtalya Serie A’da 4. hafta heyecanı Parma ile Udinese arasındaki karşılaşma ile devam ediyor. Futbolseverler bu zorlu mücadeleyi merakla beklerken, maçın yayın bilgileri ve ilk 11'leri araştırıyor. İşte Parma - Udinese maçıyla ilgili tüm detaylar…

Parma - Udinese Maçı İzle: Hangi Kanalda?

Parma ile Udinese arasındaki bu Serie A mücadelesini canlı izlemek isteyen futbolseverler, maçı S Sport 2 ve S Sport Plus kanallarında izleyebilirler. Mücadele dijital platformlar üzerinden de canlı olarak izlenebilecek.

Parma - Udinese Maçı Ne Zaman?

Serie A’nın 4. haftasında oynanacak olan Parma - Udinese karşılaşması, 16 Eylül 2024 Pazartesi günü futbolseverlerle buluşacak. Maç, Parma’nın ev sahipliğinde oynanacak.

Parma - Udinese Maçı Saat Kaçta?

Parma - Udinese maçı 19:30’da başlayacak. İki takım da sahaya galibiyet için çıkacak ve bu heyecan verici mücadele futbolseverler tarafından merakla takip edilecek.

Parma - Udinese Maçı İlk 11'ler

Karşılaşma öncesi iki takımın sahaya çıkması beklenen muhtemel ilk 11'ler merakla bekleniyor. İşte tahmin edilen kadrolar:

Parma Tahmini İlk 11:

  1. Gianluigi Buffon
  2. Enrico Del Prato
  3. Yordan Osorio
  4. Lautaro Valenti
  5. Jayden Oosterwolde
  6. Hernani
  7. Adrian Bernabé
  8. Stanko Jurić
  9. Dennis Man
  10. Valentin Mihăilă
  11. Roberto Inglese

Udinese Tahmini İlk 11:

  1. Marco Silvestri
  2. Rodrigo Becão
  3. Jaka Bijol
  4. Nehuén Pérez
  5. Destiny Udogie
  6. Lazar Samardžić
  7. Sandi Lovrić
  8. Walace
  9. Beto
  10. Gerard Deulofeu
  11. Isaac Success

Parma - Udinese Maçı Nerede Oynanacak?

Bu zorlu karşılaşma, Parma’nın evi olan Stadio Ennio Tardini Stadyumu’nda oynanacak. Parma, evinde üç puanı hedeflerken Udinese de deplasmanda kazanarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler