Passolig Kartı Olmadan Maça Girilir mi? Passolig olmadan maça girebilir miyim?

Passolig Kartı Olmadan Maça Nasıl Girilir? Passolig olmadan maça girebilir miyim? İşte tüm detaylar..

Passolig Kartı Olmadan Maça Girilir mi? Passolig olmadan maça girebilir miyim?

6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun çerçevesinde uygulamaya alınan Passolig sistemi, taraftarların stadyumlara güvenli ve düzenli bir şekilde giriş yapabilmelerini sağlamak amacıyla kullanılıyor. Peki, Passolig kartı olmadan maça giriş mümkün mü? İşte bilmeniz gerekenler...

Passolig Kartı Olmadan Maça Nasıl Girilir?

Eğer Passolig kartınızı yanınıza almayı unuttuysanız, bu durum maça girişinizi engellemez. Passo Mobil uygulamasını kullanarak veya stadyum gişelerinden 15 TL karşılığında Tek Girişlik Pass Kart alarak maça giriş yapabilirsiniz. Ayrıca, kartınız kaybolmuş veya çalınmışsa, Passo Mobil uygulamasındaki "Maça Gir" bölümünden ya da stadyum gişelerinden geçici bir kart temin edebilirsiniz.

1 Passolig Kartı ile 2 Kişi Girebilir mi?

Bir Passolig kartı ile sadece kart sahibinin maça girmesi mümkündür. Ancak, bir kişi kendisi için ve diğer beş kişi adına (toplam altı bilet) bilet satın alabilir. Satın alınan biletlerin tüm sahiplerinin de Passolig kartı olması gerektiğini unutmayın.

Passolig Bilet Satın Alma

Maç biletlerinizi Passo Mobil uygulaması, passo.com.tr sitesi, stadyum gişeleri veya N Kolay İşlem Merkezleri’nden alabilirsiniz. Bilet alabilmek için geçerli bir Passolig kartına sahip olmanız gerekmektedir.

18 Yaşından Küçükler Passolig İle Nasıl Bilet Alabilir?

18 yaşından küçükler de stadyumlara giriş yapabilmek için Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart alabilirler. Başvuru formunu Passo Mobil üzerinden veya passolig.com.tr'den doldurabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler