PKK Köylüyü Taradı

Şemdinli'den yönetimindeki 30 HA 340 plakalı kamyoneti ile Aktütün Köyü'ne giden İsmail Özkan'ın yolu, saat 18.00 sıralarında bir grup PKK'lı terörist tarafından kesildi. Özkan'ı aracından indiren teröristler silahla tarayarak öldürdü. Kamyoneti de yakan

PKK Köylüyü Taradı

Şemdinli'den yönetimindeki 30 HA 340 plakalı kamyoneti ile Aktütün Köyü'ne giden İsmail Özkan'ın yolu, saat 18.00 sıralarında bir grup PKK'lı terörist tarafından kesildi. Özkan'ı aracından indiren teröristler silahla tarayarak öldürdü. Kamyoneti de yakan teröristler, ağaçlıklı alana doğru kaçtı.

Silah seslerini üzerine olay yerine gelen köylüler, Özkan'ın cesediyle karşılaşınca durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede hava destekli geniş çaplı bir operason başlatıldı.

Terör kurbanı İsmail Özkan'ın, 13 Nisan 2007'de Aktütün Köyü Gülkan Vadisi Oluktaş Tepe bölgesinde 4 teröristin silahları ile birlikte ölü ele geçirilmesi olayından sorumlu tutularak örgüt tarafından öldürüldüğü öne sürülüyor.

 

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler