Resmi Gazete'de yayımlandı! Trabzonlu müdürün yerine yeni atama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, görevinden alındı.
Resmi Gazete'de yayımlandı! Trabzonlu müdürün yerine yeni atama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, görevinden alındı.

Aslen Trabzonlu olan Ali Ayvazoğlu, geçmiş dönemlerde Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak görev almış ve Ankara'ya atanmıştı.

Ayvazoğlu'nun yerine Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine Erhan Karakaya atandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
  • Temel Aga / 14 Eylül 2024 09:58

    Ah yazık, aile boyu atamalara darbe vuruyorlar, güvenlikçilikten müdürlüğe bilgi ve birikimiyle ! Terfi eden ulu ve haşmetli Trabzon un medârı iftiharı vekilinin eşine yapılırmı bu , bütün akp lileri protesto ya davet ediyorum soğan ekmek yeriz müdürü yedirmeyiz o kadar…!

    Yanıtla (2) (0)
  • LAZOĞLU / 14 Eylül 2024 11:32

    AYNEN KATILIYORUM

    Yanıtla (2) (0)
  • ... / 14 Eylül 2024 09:03

    Çok isabetli karar...

    Yanıtla (1) (0)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir