Sağlık Bakanlığı iller arası tayin kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı iller arası tayin kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 Sağlık Bakanlığı iller arası tayin kura çekimi açıklandı mı? İşte detaylar haberimizde.

Sağlık Bakanlığı iller arası tayin kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen iller arası tayin kurası, bu yıl da noter huzurunda ve bilgisayar ortamında gerçekleştirilecek.

Haziran dönemi isteğe bağlı iller arası yer değiştirme (tayin) başvuruları 26 Haziran 2024 tarihinde başlamıştı. Şimdi ise gözler kura çekimine çevrildi. Peki, Sağlık Bakanlığı iller arası tayin kura çekimi canlı nasıl izlenir? Sağlık Bakanlığı iller arası kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte sürece dair detaylar:

Sağlık Bakanlığı İller Arası Tayin Kura Çekimi Canlı İzleme
Sağlık Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği'ne göre, 2024 yılı Haziran Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası 26 Temmuz 2024 Cuma günü noter huzurunda bilgisayar ortamında gerçekleştirilecek. Kura çekimi, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün (YHGM) internet adresi olan https://yhgm.saglik.gov.tr/ üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Sağlık Bakanlığı İller Arası Tayin Sonuçları Nasıl Öğrenilir?
Kura sonuçları, kura çekiminin gerçekleştirileceği gün aynı internet adresinde ilan edilecek. Sağlık Bakanlığı iller arası isteğe bağlı yer değiştirme sonuçları, 26 Temmuz 2024 tarihinde https://yhgm.saglik.gov.tr/ adresinde yayımlanan listeler aracılığıyla duyurulacak.

Sağlık Bakanlığı İller Arası Tayin Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
İller arası tayin sonuçları, kura çekiminin gerçekleştirileceği tarih olan 26 Temmuz 2024 Cuma günü, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinde ilan edilecektir. Kura sonuçlarına ve isim listesine https://yhgm.saglik.gov.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler