Şemsa Denizsel Kimdir?

Şemsa Denizsel Kimdir? İşte tüm detaylar...

Şemsa Denizsel Kimdir?

Şemsa Denizsel, The Taste Türkiye'nin tek kadın jüri üyesi olarak verdiği etkileyici yorumlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Verdiği kilolarla bambaşka bir görüntüye kavuşan Denizsel, insanları sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendiriyor ve YouTube üzerinden paylaşımlar yapıyor. İşte, Şemsa Denizsel’in hayatına dair merak edilenler…

1967 yılında İstanbul'da doğan Şemsa Denizsel, eğitim hayatına Avusturya Lisesi'nde başladı. Ailesinin isteğiyle Londra'da Halkla İlişkiler Bölümünde eğitim gören Denizsel, hayallerinin peşinden giderek mutfakta çalışmaya başladı. Öğrencilik yıllarında bulaşık yıkayarak ve patates soyarak başladığı bu yolculukta, sabahın erken saatlerinde kalkıp yeşillik yıkamaktan çekinmedi.

Türkiye'ye döndüğünde, 1992 yılında Vizyon Dekorasyon dergisinde çalışmaya başlayan Denizsel, fotoğrafçılığa olan ilgisi nedeniyle lifestyle ekibinde yer aldı. Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği'nin Burç lokalinde işletmecilik yapan Denizsel, daha sonra ortağıyla birlikte kendi mekanını açtı. Burada "Yeni İstanbul Mutfağı" konseptiyle 18 yıl boyunca hizmet verdi ve yemekleri kısa sürede meşhur oldu.

Sağlık ve Kilo Verme Hikayesi

Ayvalık'ta bir zeytinlik alan ve burada yaşamak isteyen Şemsa Denizsel, sağlığı konusunda endişelenmeye başladı. "İyi de benim sağlığım ne durumda? Ben gerçekten yıllarımı orada geçirebilecek miyim?" sorularına yanıt arayan Denizsel, kontrole gitti ve sonuçlar pek iç açıcı çıkmadı. Doktorundan uyarı alan Denizsel, kilo vermeye karar verdi ve yaklaşık 60 kilo verdi.

Bu büyük dönüşüm, Şemsa Denizsel'in sağlıklı yaşam konusundaki tutkusunu ve kararlılığını gözler önüne seriyor. Sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı konusundaki bilgilerini YouTube üzerinden paylaşan Denizsel, birçok insana ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler