Sporting Lizbon - Lille Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Portekiz ekibi Sporting Lizbon, ligdeki başarılı performansını Avrupa arenasına taşımak isterken, Lille ise deplasmandan puan veya puanlarla dönmeyi amaçlıyor. İşte Sporting Lizbon - Lille maçıyla ilgili tüm detaylar…

Sporting Lizbon - Lille Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan başlıyor. Sporting Lizbon, Lille’i konuk ederken, iki takım da üç puanla başlamayı hedefliyor. Portekiz ekibi Sporting Lizbon, ligdeki başarılı performansını Avrupa arenasına taşımak isterken, Lille ise deplasmandan puan veya puanlarla dönmeyi amaçlıyor. İşte Sporting Lizbon - Lille maçıyla ilgili tüm detaylar…

Sporting Lizbon - Lille Maçı İzle: Hangi Kanalda?

Sporting Lizbon ile Lille arasındaki bu UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması, Türkiye’de Tabii Spor 1 kanalında canlı olarak yayımlanacak. Mücadele dijital platformlar üzerinden de takip edilebilecek.

Sporting Lizbon - Lille Maçı Ne Zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında oynanacak olan Sporting Lizbon - Lille karşılaşması, 17 Eylül 2024 Salı günü gerçekleşecek.

Sporting Lizbon - Lille Maçı Saat Kaçta?

Sporting Lizbon - Lille maçı 22:00’de başlayacak. Sporting Lizbon, kendi sahasında güçlü bir performans sergilemek isterken, Lille de deplasmandan puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Sporting Lizbon - Lille Maçı İlk 11'ler

Maç öncesinde sahaya çıkması beklenen muhtemel ilk 11'ler futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. İşte tahmin edilen kadrolar:

Sporting Lizbon Tahmini İlk 11:

  1. Antonio Adán
  2. Ricardo Esgaio
  3. Ousmane Diomande
  4. Gonçalo Inácio
  5. Nuno Santos
  6. Hidemasa Morita
  7. Pedro Gonçalves
  8. Marcus Edwards
  9. Francisco Trincão
  10. João Palhinha
  11. Viktor Gyökeres

Lille Tahmini İlk 11:

  1. Lucas Chevalier
  2. Tiago Djaló
  3. José Fonte
  4. Alexsandro Ribeiro
  5. Gabriel Gudmundsson
  6. Benjamin André
  7. Angel Gomes
  8. Jonathan Bamba
  9. Edon Zhegrova
  10. Jonathan David
  11. Rémy Cabella

Sporting Lizbon - Lille Maçı Nerede Oynanacak?

Bu zorlu karşılaşma, Sporting Lizbon’un evi olan Estádio José Alvalade Stadyumu’nda oynanacak. Sporting Lizbon, kendi sahasında taraftarlarının desteğiyle galibiyet arayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler