TFF Başkanı Hacıosmanoğlu Diyarbakır'da! Belediye başkanlarına forma hediyesi

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanlarına Türkiye Milli Takımın formasını hediye etti.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu Diyarbakır'da! Belediye başkanlarına forma hediyesi

Dün İstanbulspor Amedspor karşılaşması öncesinde Diyarbakır'a giden TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanlarına Türkiye Milli Takımın formasını hediye etti.

Amedspor’un Sur ilçesindeki Cemil Paşa Konağında verdiği gala yemeğine, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Diyarbakır Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Eş Başkan Bucak: El birliğiyle çözüm üreteceğiz

Yemekte konuşan Eş Başkan Bucak, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları ve meclis üyeleri olarak bu kentin başlıca sorun sıkıntılarını ve buna dair çözüm üretimlerini sivil toplumla, meslek odaları, spor kulüpleri ve Amedspor camiasıyla pek çok defa tartıştıklarını belirterek, bu konuda el birliğiyle çözümler üreteceklerini söyledi.

diyarbakir-haciosmanoglu.webp

‘Spor barışa vesile olsun’

Sporun başta Diyarbakır olmak üzere bölgede, ülkede dostluğa, beraberliğe ve barışa vesile olmasını dileyen Bucak, şöyle konuştu: “Bunu her zamankinden çok talep ediyoruz. Çünkü bugünün inşasını gençlerimiz ve çocuklarımız açısından doğru kuramazsak, geleceği de doğru devam ettirip sürdüremeyiz. Oysaki biz sürdürülebilir bir gelecek, sürdürülebilir bir kent ve sürdürülebilir bir toplum gerçeğini savunuyoruz.”

Bucak, İstanbul karşılaması için galibiyet beklediklerini belirterek, Amedspor'a başarılar diledi.

Yemekte, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Diyarbakır Valisi Zorluoğlu, Amedspor Kulüp Başkanı Elaldı ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya da birer konuşma yaptı.

Eş Başkanlara formalar hediye edildi

Konuşmaların ardından Amedspor Kulüp Başkanı Elaldı ve TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Eş Başkanlar Bucak ve Hatun’a üzerinde isim ve 21 numaranın bulunduğu Amedspor ve Türkiye Milli Takımının formalarını hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler