THY iptal olan seferler son dakika! Türk Hava Yolları Bilet sorgulama: THY uçuş iptali, THY duyuru, hangi seferler iptal oldu?

THY'nin iptal olan uçuşlarına dair araştırmalar yapılıyor. Detaylar haberimizde.

THY iptal olan seferler son dakika! Türk Hava Yolları Bilet sorgulama: THY uçuş iptali, THY duyuru, hangi seferler iptal oldu?

CrowdStrike sistemlerinde yaşanan kriz, dünya genelinde geniş çapta etkiler yarattı. Pek çok sektörde çeşitli aksamalar meydana gelirken, son olarak Türk Hava Yolları bazı uçuşların aksama yaşanmaması adına iptal edildiğini duyurdu. Peki, 19 Temmuz 2024 tarihinde iptal edilen THY uçuşları hangileri? İşte Türk Hava Yolları'nın iptal edilen uçuşları sorgulama ekranı.

THY: BAZI SEFERLERİMİZ İPTAL EDİLECEK!

Dünya genelinde yazılım kaynaklı yaşanan problem nedeniyle birçok havayolu şirketinin biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksaklıklar yaşandı. Türk Hava Yolları (THY), bu aksaklıkları en aza indirmek için bazı seferlerin iptal edileceğini açıkladı.

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Değerli yolcularımız, dünyada farklı sektörlerden birçok şirketi etkileyen yazılım kaynaklı problemin çözümü doğrultusunda operasyon yoğunluğumuzu azaltmak için çalışmalar yapmaktayız. Uçuşlarda aksama yaşanmaması adına bazı seferler iptal edilecek olup, uçuşlarımız en kısa sürede kademeli olarak normal seyrine dönecektir. Yaşanan aksaklıktan dolayı siz değerli misafirlerimizden özür dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

THY'nin hangi seferlerinin iptal olup olmadığı (turkishairlines.com/tr-int/ucak-bileti/ucus-durumu/) internet sitesi üzerinden sorgulanabiliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler