Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın'dan tribünü krizini meclis gündemine taşıdı

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, 2. Lig Play-off final maçında yaşanan protokol tribünü krizini meclis gündemine taşıdı.

Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın'dan tribünü krizini meclis gündemine taşıdı

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Sivas’ta oynanan 2. Lig Play-off final maçında yaşanan protokol tribünü krizini meclis gündemine taşıdı.

"BÜYÜK BİR SKANDALA ŞAHİTLİK EDİLDİ"
Pazar akşamı Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda 1461 Trabzon Futbol Kulübü ve Iğdır Futbol Kulübü arasında oynanan maçta, protokol tribününde yer problemi yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun, Trabzon yönetimine iki kişilik yer ayırması üzerine, Milletvekili Yavuz Aydın ve 1461 Trabzon yönetimi, durumu protesto etmek için maçı taraftarların arasında izlemişti. Konuyu meclis gündemine taşıyan Aydın: Önceki gün 1461 Futbol Kulübü ile Iğdır Futbol Kulübü arasında oynanan 2. Lig play-off final müsabakası, büyük bir skandala şahitlik etmiştir, dedi.

"1461 TRABZON YÖNETİMİNE NEDEN 2 KİŞİLİK YER AYRILDI?"

Türkiye Futbol Federasyonu, protokol tribününde Iğdır Futbol Kulübüne fazlaca yer ayırmasına rağmen, 1461 Trabzon Futbol Kulübü yönetimine ve Başkan Celil Hekimoğlu’nun ekibine neden 2 kişilik yer ayırmıştır? Diye soran Milletvekili Yavuz Aydın konuşmasına şöyle devam etti: Bu durum, Federasyonun beceriksizliğinden mi kaynaklandı? Yoksa kasıtlı olarak mı yapıldı? Sorularının cevaplarını Trabzon kamuoyu merak etmektedir. Iğdır ile Trabzon iki kardeş şehirdir, bu dostluğun art niyetliler yüzünden bozulamayacağını belirtiyor, 1461 Trabzon camiasını yürekten kutluyorum, dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler