Trabzon'da Olimpiyat hazırlığı

2011 Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali'ne ev ahipliği yapacak Trabzon'da, Söğütlü Atletizm Sahası'na yapılacak 5 bin kişilik tribün ile atlama kuleli yüzme havuzu ihalesinin gelecek ay başında gerçekleştirileceği bildirildi.Gençlik ve Spor İl Müdürü Şe

Trabzon'da Olimpiyat hazırlığı

2011 Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali'ne ev ahipliği yapacak Trabzon'da, Söğütlü Atletizm Sahası'na yapılacak 5 bin kişilik tribün ile atlama kuleli yüzme havuzu ihalesinin gelecek ay başında gerçekleştirileceği bildirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür, 1. Karadeniz Oyunları öncesi Akçaabat Söğütlü Beldesi'nde yapılan atletizm sahası için 5 bin kişilik betonarme tribün ve diğer bölümlerin ihalesinin 2 Haziran'da Ankara'da gerçekleştirileceğini söyledi.

 Özgür, mevcut Mehmet Akif Ersoy Yüzme Havuzu'nun hemen yanına inşa edilecek açılır-kapanır çatılı, atlama kuleli yüzme yüzme havuzunun ihalesinin ise 23 Haziran'da yapılacağını kaydederek, ''Mevcut havuz, ısınma amaçlı oyunlarda değerlendirilecek. Geçen ay da 5 bin kişilik spor salonu ihalesi yapılmıştı. İhale edilen tesislerin de tamamlanmasıyla spor müsabakaları için eksik kalmayacak'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler