Trabzonlu Ağıralioğlu partisinin sloganını belirledi! Kuruluş tarihini duyurdu

27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinin kuruluşu için 28 Ekim'de tanıtım toplantısı gerçekleştirecek.

Trabzonlu Ağıralioğlu partisinin sloganını belirledi! Kuruluş tarihini duyurdu

İYİ Parti'den ayrılan Trabzonlu Yavuz Ağıralioğlu, bir süredir yürüttüğü parti kurma çalışmalarında son aşamaya geldi.

Partisinin sloganını “Akıl, Ahlâk ve Adalet” olarak belirleyen, kadrolarını ise "Liyakatli Şöhretsizler" olarak tanımlayan Ağıralioğlu ve ekibi, 28 Ekim'de Ankara'da düzenlenecek tanıtım toplantısı ile birlikte parti kuruluşu için İçişleri Bakanlığı'na resmi başvurusunu yapacak.

Ağıralioğlu'nun partisinin ismi henüz açıklanmazken, parti logosunda parlament mavisi ve beyaz renk tercih edildiği ifade ediliyor.

agiralioglu-1.webp

Karadeniz bölgesi için Musa Malik Yıldırım görevlendirildi

28 Ekim'de partisinin kuruluşu için tanıtım toplantısı gerçekleştirecek olan Ağıralioğlu, Karadeniz'deki il başkanlarını belirlemek için bölge koordinatörü olarak Musa Malik Yıldırım'ı görevlendirmişti.

Musa Malik Yıldırım daha önce Ağıralioğlu'nun da siyaset yaptığı BBP'de Genel Başkan Yardımcılığı yapmıştı. MHP'de de görev alan Yıldırım, Babacan'ın kurduğu DEVA Partisi'nde de yer almış fakat partinin HDP ile ilgili tutumlarını eleştirerek genel merkez ile ters düşerek istifa etmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler