Trendyol Go kurye başvurusu nasıl yapılır? Trendyo Go kurye maaşları ne kadar?

Trendyol Go iş başvurusu nasıl yapılır? Trendyo Go maaşları ne kadar? İşte detaylar...

Trendyol Go kurye başvurusu nasıl yapılır? Trendyo Go kurye maaşları ne kadar?

Trendyol, Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformlarından biri olarak, sunduğu hızlı ve güvenilir kargo hizmeti ile dikkat çekiyor. Trendyol'un kurye ekibine katılmak isteyenler için başvuru süreci ve gerekli şartlar oldukça merak ediliyor. 2024 yılında Trendyol kurye başvurusu yapmak isteyenler için gerekli adımları ve başvuru şartlarını bu yazıda bulabilirsiniz.

Trendyol Kurye Olmak İçin Gereken Adımlar

Trendyol, İstanbul merkezli olarak kuruldu ve kısa sürede büyük başarılar elde etti. Başlangıçta sadece bir alışveriş sitesi olarak hizmet verirken, zaman içinde yemek ve market hizmetleriyle geniş bir yelpazede faaliyet göstermeye başladı. Trendyol Express kurye hizmeti, kendi işini kurmak isteyenlere fırsatlar sunarak, kazancınızı kontrol etme imkanı tanıyor.

Trendyol Express kurye sistemi, geleneksel kurye sisteminden biraz farklı çalışıyor. Kargo teslimatı yaparak, teslimatlar üzerinden kazanç elde edebilirsiniz. Ancak, sadece başvuran kişi aracıyla kuryelik yapabilir ve dönüşümlü şoför sistemine izin verilmez. Ayrıca, 6 yaşından büyük hafif ticari araçlar kullanılamaz.

Eğer 29 yaşından küçükseniz, devletin sağladığı "genç girişimci" uygulamasından faydalanabilir ve vergi muafiyeti hakkından 3 yıl boyunca yararlanabilirsiniz. Trendyol Express kurye olmadan önce, iş güvenliği, insan ilişkileri ve sahip olduğunuz haklar gibi konularda Trendyol tarafından gerekli eğitimler verilmektedir.

Trendyol Go Başvuru Şartları

Trendyol Express kurye olabilmek için belirli şartları karşılamanız gerekiyor. İşte bu şartlar:

  1. Araç Yaşı: 6 yaşından küçük hafif ticari araca sahip olmak.
  2. Yaş Aralığı: 22 - 48 yaş aralığında olmak.
  3. SRC Belgesi: SRC Belgesi sahibi olmak.
  4. Ehliyet: B sınıfı ehliyete sahip olmak.
  5. Şirket Sahipliği: Nakliye, lojistik gibi alanlarda şirketinizin olması (29 yaşından küçükse, devletten 'genç girişimci' desteği alabilirsiniz).
  6. Sabıka Kaydı: Sabıka kaydınızın olmaması.
  7. Çalışma Düzeni: Full-time çalışma düzenine uyum sağlamak.
  8. Psikoteknik Belgesi: Psikoteknik belgesi almak.
  9. Askerlik Durumu: Askerlik hizmetini tamamlamış olmak.

Başvurunuzu yapmak için Trendyol Express başvuru formunu doldurmanız yeterlidir. Başvurunuz onaylandıktan sonra, size bir adres gönderilir ve teslimat bölgesine giderek kargo dağıtımına başlayabilirsiniz.

Trendyol kurye ekibine katılmak, hızlı büyüyen e-ticaret sektöründe yer almanın yanı sıra, kendi işinizin patronu olma fırsatını da sunuyor. Bu kapsamlı rehber, 2024 yılında Trendyol kurye başvurusu yapmak isteyenler için gerekli tüm bilgileri içermektedir.

Başvuru süreci ve şartları hakkında daha fazla bilgi almak için Trendyol'un resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler