TRT 1 güncel frekans! TRT 1 sinyal yok: TRT şifresiz frekans, TRT EURO 2024 frekans ayarlama, İspanya-Fransa şifre

Fransa ile İspanya arasındaki EURO 2024 yarı final mücadelesini izlemek isteyen sporseverler TRT frekansı ve karşılaşılan sorunlara dair aramalarda bulunuyor. Detaylar haberimizde.

TRT 1 güncel frekans! TRT 1 sinyal yok: TRT şifresiz frekans, TRT EURO 2024 frekans ayarlama, İspanya-Fransa şifre

Avrupa Futbol Şampiyonası yayınlarını izlemek isteyen izleyiciler, ülke dışından erişim sağlayabilmek için TRT 1 frekans ayarlarını yapmalıdır.

Yayınlar, ülke sınırları dışında şifrelendiğinden, izleyiciler uydu alıcılarını ve televizyonlarını güncelleyerek maçları kesintisiz izleyebilirler. Şifreleme sonrası TRT 1 frekans ayarını yapanlar, maçları kesintisiz olarak izleyebilecekler.

TRT 1 FREKANS AYARLAMA YÖNTEMLERİ

Uydu alıcınızın kumandasındaki menü tuşuna basarak ayarlar bölümüne girin. Kanal ayarları sekmesindeki “Transponder - Transponder Ekle” seçeneğini seçin ve aşağıda belirtilen güncel TRT 1 frekans bilgilerini girerek “Ok-Tamam” tuşuna basın. Menüden çıkıp kanal ekranına gelin ve kanal listesinin sonunda TRT 1’i bulun.

Güncel TRT 1 Frekans Bilgileri:

Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11794
Polarizasyon: V (Dikey)
Sembol Oranı: 30000
FEC: 3/4

MANUEL FREKANS GÜNCELLEMESİ

Sinyal yok hatası alan kullanıcılar, TV’nin gelişmiş ayarlarına girip kanal ayarlama ekranını açmalı ve manuel ayarlama seçeneğini kullanmalıdır. Transponder ekranına gelen kullanıcılar, TRT’nin yeni frekans bilgilerini 11794/V/30000 olarak değiştirip güncelleştir seçeneğini tıklamalıdır. Bu işlem sinyal gücünü artırarak EURO 2024 maçlarını kesintisiz izlemeyi sağlar.

TRT 1 ŞİFRESİ NASIL KALDIRILIR

Kullanıcılar, ayarlar veya kurulum menüsünden tek kanal arama menüsüne girerek uydu alanına “Türksat 42° E" ve “Türksat Ankara Paket” seçeneğini belirleyip şebekede ara kısmını açık duruma getirmelidir. Manuel frekans güncellemesi için Biss Key veya TP ekleyin.

Kumandanızın menü tuşuna basarak televizyonun ayarlarına giriş yapın ve “Transponder Ekle” seçeneğini bulun. Bu seçeneğe girdikten sonra, kumandanızdan mavi tuşa basarak TP ekleme ekranına geçin. Güncel frekans bilgilerini girdikten sonra “Okey” tuşuna basarak frekansı kaydedin. Menüden çıkıp kanal ekranına gelmek için “Exit” tuşuna basın ve yeni eklenen kanalları kanal listesinin sonunda bulun.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler