TSK'dan Irak'ta operasyon! 9 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirdiği başarılı operasyon ile 9 teröristi etkisiz hale getirdi.

TSK'dan Irak'ta operasyon! 9 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla terör örgütü PKK'ya ağır bir darbe daha indirdi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 9 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, TSK'nın Irak'ın kuzeyindeki operasyonlarına hız kesmeden devam ettiğini belirtti ve "Onların geldiğini duyan olmaz, döndüğünü ise duymayan kalmaz. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 9 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi. Her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde olmaya devam edecek!" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler