Türk Telekom Pazar günü açık mı? Türk Telekom çalışma saatleri

Birçok internet kullanıcısı, "Türk Telekom açık mı? Pazar günleri çalışıyor mu? Türk Telekom çalışma saatleri" gibi aramalarda bulunuyor. Merak edilen soruların yanıtları haberimizde.

Türk Telekom Pazar günü açık mı? Türk Telekom çalışma saatleri

Türkiye'nin telekomünikasyon hizmetlerini sağlamak amacıyla devlet tarafından kurulan Türk Telekom, ülkenin en yaygın kullanılan telekomünikasyon şirketleri arasında yer alıyor.

Kullanıcılar genellikle Türk Telekom'un çalışma saatlerini merak ediyor. Birçok internet kullanıcısı, "Türk Telekom açık mı? Pazar günleri çalışıyor mu? Türk Telekom çalışma saatleri" gibi aramalarda bulunuyor.

TÜRK TELEKOM ÇALIŞMA SAATLERİ

Türk Telekom bayileri sabah 08:30'da açılıyor ve akşam saat 17:00'de kapanıyor. Türk Telekom Genel Müdürlüğü ise hafta içi 08:00-18:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

TÜRK TELEKOM HAFTA SONU ÇALIŞIYOR MU?

Türk Telekom, hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri de hizmet vermektedir. Ancak, her bayinin çalışma saatleri farklılık gösterebilir. Türk Telekom Genel Müdürlüğü ise hafta sonu kapalıdır. Ayrıca, resmi ve dini bayramlarda da Türk Telekom Müdürlükleri hizmet vermemektedir.

Türk Telekom'un çağrı merkezi için 444 1 444 numarasını arayabilirsiniz.

2024 TÜRK TELEKOM ÇALIŞMA SAATLERİ

Türk Telekom bayileri hafta içi: 09:00-21:00

Türk Telekom bayileri hafta sonu: Cumartesi ve Pazar günleri açıktır. Ancak, çalışma saatleri bayilere göre değişebilir.

Türk Telekom Müdürlükleri hafta içi: 08:30-17:30

Türk Telekom Müdürlükleri hafta sonu: Cumartesi ve Pazar günleri kapalıdır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler