Ünlü mankenin acı günü

Eşi Ahmet Nüzhet İldeniz vefat ettikten sonra İstanbul Suadiye'deki evinde tek başına yaşayan Hatice Şeyma İldeniz'i arayan küçük kızı Müge İldeniz Dalgıç, annesi telefona cevap vermeyince ablası Merve İldeniz'i aradı. Kardeşi Müge'ye sakin olmasını söyle

Ünlü mankenin acı günü

Eşi Ahmet Nüzhet İldeniz vefat ettikten sonra İstanbul Suadiye'deki evinde tek başına yaşayan Hatice Şeyma İldeniz'i arayan küçük kızı Müge İldeniz Dalgıç, annesi telefona cevap vermeyince ablası Merve İldeniz'i aradı. Kardeşi Müge'ye sakin olmasını söyleyen Merve İldeniz yarım saat sonra tekrar aramasını istedi. Ancak telefon aramalarından bir sonuç çıkmayınca Müge İldeniz annesinin evine gidince acı gerçek ortaya çıktı.

Annesinin karaciğer yetmezliğinden dolayı vefat ettiğini ve yaklaşık bir aydan beri karın bölgesinde şişlik olduğunu söyleyen Merve İldeniz, "Kendisi hep iyi olduğunu söylüyordu. Şişkinliğinden dolayı tahliller yaptırmıştık ama bir şey çıkmamıştı. Her gün telefonda konuşuyorduk. 65 yaşındaydı ama 45 yaşında gibi görünüyordu. Vefat haberini alınca eski eşim Serdar Önal'ı aradım. Ben de Bodrum'dan İstanbul'a geldim. Bütün işlemlerle Serdar ve arkadaşlarım ilgilendi" diye konuştu.

Annesini önceki gün karaciğer rahatsızlığından kaybeden Mervi İldeniz, cenaze töreninde sakin tavrı ile dikkat çekti. Kendisini yakın dostları yalnız bırakmazken Pınar Altuğ cenazeye eşi Yağmur Atacan ile birlikte katıldı. Hatice Şeyma İldeniz'in cenazesi dün Erenköy Galippaşa Camii'nde kılınan öğlen namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler