Uyku keki nedir? Uyku keki skandalı

Sosyal medyada gündem olan uyku keki skandalı ile ilgili araştırmalar yapılıyor. Detaylar haberimizde.

Uyku keki nedir? Uyku keki skandalı

İnternette satışı yapılan külah çikolatalar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İçeriğinde uyuşturucu etkisi olduğu iddia edilen bu ürünleri satan firma, bu iddiaların ardından satış sayfalarını ve sosyal medya hesaplarını kapatma kararı aldı.

Sosyal medyada hızla yayılan videolara bir yenisi daha eklendi. "Uyku keki" adıyla pazarlanan külahları yiyen gençlerin yaşadıkları deneyimler, kısa sürede dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları, yaşananları Tarım ve Orman Bakanlığı'na şikayet etmeye başladı.

"Türkiye'de bir ilk" sloganıyla internetten 1.200 TL'ye satılan külah çikolata ve sakızları tüketenlerin, kendilerinden geçtikleri ve gözlerinde kızarıklık oluştuğu belirtiliyor. Ürünlerin uyuşturucu etkisi taşıdığına dair iddialar arttıkça, satıcı firma satışlarını durdurdu.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINI KAPATTILAR

Satıcı firma, sosyal medya hesaplarını ve satış sayfasını kapattıktan sonra, vatandaşlar Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan ürünlerin acilen incelenmesini talep ediyor. Şu anda gözler bakanlıkta.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler